Persberichten » Persbericht: Paytomat lanceert zijn systeem voor cryptocurrency betalingen in Amsterdam

Persbericht: Paytomat lanceert zijn systeem voor cryptocurrency betalingen in Amsterdam

Persbericht

Paytomat treedt Europa binnen met een gedecentraliseerde oplossing voor crypto-betalingen. De lancering van de pilot vond afgelopen maandag 7 mei plaats in Matrëshka Russian Kitchen in Amsterdam.

  bitcoin meester  

Paytomat

Het idee achter Paytomat is het vergroten van het transactiegebruik van cryptocurrencies in het dagelijks leven en zodoende bedrijven, klanten en crypto-kernteams aansporen tot gebruik ervan.

Paytomat werd in 2017 gelanceerd in Oekraïne en breidt zijn wereldwijde activiteiten uit. Paytomat heeft als doel zijn eigen unieke loyaliteitsprogramma te ontwikkelen die op de blockchain gebaseerd is en gevoed wordt door PTM- en PTX-tokens.

Sinds begin dit jaar heeft Paytomat al intentieverklaringen getekend met meer dan 200 verkopers in heel Europa.

Geslaagde demo

Paytomat hield ’s ochtends een presentatie voor de media en deed een reeks demo’s voor crypto-enthousiasten die gedurende de hele dag binnen kwamen lopen. Alle deelnemers van de pilot hebben de kans gehad om de Paytomat-oplossing te testen, die momenteel de grootste verscheidenheid aan cryptocurrencies ondersteunt: BCH, ZEN, XEM, DASH, WAVES, LTC, ETH, NANO, DCR, XZC en BTC.

Ook Wessel Simons van Bitcoin Magazine Nederland was er bij.

 

Yurii Olentir, oprichter en CEO van Paytomat: “Amsterdam is een van de meest crypto-vriendelijke plekken, dus kozen we deze stad voor onze kick-off in West-Europa. Met miljoenen toeristen die Amsterdam elke maand bezoeken, kunnen cryptocurrencies een handige betaalmethode zijn. Een transactie in Bitcoin Cash duurt bijvoorbeeld slechts een paar seconden en de kosten zijn minuscuul. De grote publieke belangstelling en steun die we in Amsterdam hebben gekregen, geeft ons vertrouwen dat we erin zullen slagen wereldwijd onze Paytomat infrastructuur voor cryptocurrency-betalingen uit te bouwen”

Sergey Zhukov, oprichter van Matrëshka Russian Kitchen: “In de wereld van vandaag draait alles om klantervaring. Dankzij Paytomat hebben onze klanten nu de mogelijkheid om met crypto te betalen – wat handig, snel en veilig is, en ik denk dat deze betaalmethode in de loop dre tijd alledaags zal worden. Het starten met accepteren van crypto is heel eenvoudig. Paytomat werkt als een verlengde van de bestaande POS-terminal van Poster, iets wat ik persoonlijk in mijn restaurant heb, dus er was enkel een software-update en extra training voor het personeel nodig”

Ontwikkelingsstrategie

Als onderdeel van zijn wereldwijde ontwikkelingsstrategie zal Paytomat gebruik maken van een gedecentraliseerd franchisemodel gericht op het bouwen van een wereldwijde community van lokale vertegenwoordigers. Zij zullen helpen in de opzet van fiat-to-crypto-gateways, directe relaties met POS-leveranciers te ontwikkelen, verkopers te helpen cryptocurrency te accepteren en beloningen binnen het loyaliteitsprogramma Paytomat te ontvangen.

Over Paytomat

Paytomat is een op de blockchain gebaseerd betalingsverwerkingssysteem dat is ontwikkeld om verkopers, consumenten en crypto-kernteams elkaar te laten vinden om het dagelijks gebruik van cryptocurrencies in dagelijkse transacties te bevorderen.

Gebouwd als een gedecentraliseerde autonome organisatie en een gedecentraliseerde franchise, heeft Paytomat een uniek loyaliteitsprogramma op basis van PTM-munten, waarmee verkopers worden aangemoedigd om betalingen in crypto en PTX-tokens te accepteren. Hiermee worden klanten gestimuleerd om met crypto te betalen.

Ga naar media.paytomat.com voor meer informatie. Mediacontactpersonen: media@paytomat.com

Sluit je aan bij het officiële Paytomat Telegramkanaal voor 24/7 ondersteuning: https://t.me/paytomat

Volg Paytomat op Twitter voor het laatste nieuws: https://twitter.com/paytomat

Inschrijven nieuwsbrief 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin aan de vooravond van Bakkt | Bitcoin gaat naar $100.000 in 2022 | Crypto update

Fomoflash

Bitcoin handel onderzocht: ‘Kraken en Coinbase schoonste cryptobeurzen’

Marvin Kroon

CEO Overstock.com dumpt aandelen en koopt bitcoin, goud en zilver

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder