Blockshow Europe special – Interview met Oleg Tereshenko (oprichter AI-exchange Cryptics): “Via AI geven we belegger transparantere beleggingsinformatie”

Tijdens de Blockshow Europe in Berlijn spraken we bij met de jongens van Cryptics, die we eerder hadden ontmoet tijdens de Dag van de Crypto eind januari in de RAI. Oprichter Oleg Tereshenko praat ons bij over het laatste nieuws en doelstellingen van deze ICO uit Duitsland/Rusland. In het kort het concept: via kunstmatige intelligentie en machine learning wordt – naar eigen zeggen – meer dan 100.000 databronnen geanalyseerd van sociale mediakanalen (o.a Twitter, Reddit, Bitcointalk, etc), crypto-influencers en belangrijke cryptotraders. Daarmee willen ze beleggers in cryptomunten een transparanter advies geven over hun beleggingen. Binnenkort start ook hun publieke verkoop van hun tokens.

Interview Cryptics

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!