beleggen Bitcoin JR's Marktupdate Nieuws

Marktupdate Jan Robert Schutte (Crypto Academy): “Voor lange termijn investeerder goed moment om in bitcoin te stappen”

bitcoin

Het is een goed moment om nu in bitcoin te investeren, aldus trader en marktanalist Jan Robert Schutte van Crypto Academy gisteravond tijdens een event van Intelligent Miljonairs Network Amsterdam in Hilversum. De huidige koers is 6.851 dollar. Schutte voorziet mogelijk nog een daling richting 6.000 dollar, wat hij betitelt als een belangrijke bodem voor de grootste cryptomunt. Schutte: “Dit is een goed koopmoment, vooral voor lange termijn investeerders en ‘hodlers'”. ‘Hodlers’ zijn beleggers in cryptovaluta die een munt of token kopen en deze lange tijd vasthouden in hun portfolio, met de verwachting dat de waarde op de lange termijn fors gaat stijgen.

  bitcoin meester  

Marktupdate: bitcoin, Everex, Vechain, nTitle en Mobile Bridge

Disclaimer: bovenstaande auteurs hebben kleine hoeveelheden cryptovaluta in bezit. Wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. Met nTitle en Mobile Bridge hebben Crypto Academy en Bitcoin Magazine NL een content partnership.

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Gerelateerde berichten

2 berichten

Altcoin van de Week: VeChain (VEN) | Bitcoin Magazine 14 juni 2018 at 09:29

[…] Altcoin van de Week: Everex […]

Altcoin van de Week: ZenCash (ZEN) | Bitcoin Magazine 2 juli 2018 at 12:06

[…] Altcoin van de Week: Everex […]

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com