VIDEO-INTERVIEW Alexi Lane, ceo of Everex.io: “Onze betalingen zijn transparant via de smart contracttechnologie van ethereum”

Everex uit Thailand is opgericht door de Oekraïner Alexi Lane. Na een studie in de VS is Lane in de VS blijven werken in de financiele sector, vooral de (mobiele) betaalindustrie. Sinds 2014 woont Lane in Thailand en is daar Everex gestart, een op blockchain gebaseerd platform dat peer-to-peer betalingen en leningen mogelijk maakt. Deze transacties zijn transparant door middel van smart contracts van ethereum. Ze leveren aan particuliere klanten een mobiele wallet, maar ze zijn naarstig op zoek naar betaalproviders die hun wallet voor hun klantenbestand gaan gebruiken. Bekijk hier het interview tijdens Money 2020. Leuk detail: Everex haalde in augustus vorig jaar 26 miljoen dollar aan investeringen op bij ruim 8.000 investeerders.

Alexi Lane, ceo en oprichter van Everex.io

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!