Interviews » Video's » VIDEO-INTERVIEW – Robert Wiecko, Chief Operating Officer bij DASH: “We leveren gewoon de goedkoopste manier van betalen”

VIDEO-INTERVIEW – Robert Wiecko, Chief Operating Officer bij DASH: “We leveren gewoon de goedkoopste manier van betalen”

Tijdens de eerste dag van de driedaagse evenement Money2020 in de Amsterdam RAI spraken we met Robert Wiecko, een Dash-medewerker van het eerste uur en inmiddels opgeklommen tot Chief Operating Officer bij Dash, met ruim 2,5 miljard dollar aan marktkapitalisatie de dertiende cryptomunt van de markt. We waren benieuwd naar de stappen die Dash dit jaar gaat zetten met hun platform. Het belangrijkste betaaldienst binnen het Dash project is Dash Evolution, naar eigen zeggen een van de snelste en goedkoopste manieren om betalingen door te voeren.Ze zijn op Money2020 druk in gesprek met diverse betaalproviders om deze dienst aan de man te brengen. Bekijk hieronder het complete interview.

VIDEO-INTERVIEW: Robert Wiecko, Chief Operating Officer bij DASH

Bekijk ook een eerder interview met Robert Wiecko, van maart dit jaar tijdens de World Cryptocurrency Expo in Berlijn: “Ik zie cryptomunten niet als een investering, de technologie erachter is veel belangrijker”.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Hoppa, Bitcoin weer boven de $10.000!

Fomoflash

IMF: traditioneel geld mogelijk vervangen door CBDC’s en stablecoins

Job Nijsen

Duitse minister: ‘Libra cryptomunt van Facebook gevaar voor euro’

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder