VIDEO-INTERVIEW – Robert Wiecko, Chief Operating Officer bij DASH: “We leveren gewoon de goedkoopste manier van betalen”

Tijdens de eerste dag van de driedaagse evenement Money2020 in de Amsterdam RAI spraken we met Robert Wiecko, een Dash-medewerker van het eerste uur en inmiddels opgeklommen tot Chief Operating Officer bij Dash, met ruim 2,5 miljard dollar aan marktkapitalisatie de dertiende cryptomunt van de markt. We waren benieuwd naar de stappen die Dash dit jaar gaat zetten met hun platform. Het belangrijkste betaaldienst binnen het Dash project is Dash Evolution, naar eigen zeggen een van de snelste en goedkoopste manieren om betalingen door te voeren.Ze zijn op Money2020 druk in gesprek met diverse betaalproviders om deze dienst aan de man te brengen. Bekijk hieronder het complete interview.

VIDEO-INTERVIEW: Robert Wiecko, Chief Operating Officer bij DASH

Bekijk ook een eerder interview met Robert Wiecko, van maart dit jaar tijdens de World Cryptocurrency Expo in Berlijn: “Ik zie cryptomunten niet als een investering, de technologie erachter is veel belangrijker”.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!