VIDEO-INTERVIEW Volgens deze invloedrijke Forbes-columnist is bitcoin eind 2018 maar liefst 30.000 dollar waard

De Britse marktanalist Naeem Aslam bij handelshuis Think Markets en columnist cryptovaluta bij het Amerikaanse zakenblad Forbes ziet bitcoin eind dit jaar naar 30.000 dollar stijgen. De huidige koers op moment van schrijven is ruim 7.600 dollar per bitcoin.
Aslam baseert deze verwachting op uitvoerige technische analyses van bitcoin en gesprekken met grotere investeerders, aldus Aslam. Gesprek vond plaats tijdens de tweede dag van het finance event Money2020 in de Amsterdamse RAI. Bitcoin Magazine NL en CryptoAcademy zijn aanwezig voor gesprekken met professionals specifiek uit de blockchain – en cryptovalutawereld.

Interview Naeem Aslam (Think Markets, Forbes) tijdens Money2020

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!