Kwartaalupdate Tokenbox: lancering alphaversie platform en TBX-token genoteerd aan diverse beurzen

Persbericht – Tradingplatform Tokenbox.io heeft een kwartaalverslag uitgebracht waarin het Russische bedrijf terugblikt op het tweede kwartaal van 2018.

Livegang platform

Op 5 juni is de Alpha Versie van het platform live gegaan. Samen met een registratieoptie en een KYC-procedure is een Refer-A-Friend Bonusprogramma gestart. Op dit moment hebben ruim 400 traders zich geregistreerd op het platform en hebben zij het complete KYC-proces doorlopen. Momenteel wordt de nieuwe productwebsite getest, die binnenkort in gebruik wordt genomen. Eind dit jaar is het platform volledig operationeel.

bitcoin meester

TBX token op IDEX beurs

In mei werd de TBX token genoteerd op de IDEX beurs, die momenteel het op één na hoogste handelsvolume heeft van alle gedecentraliseerde beurzen na Bancor. Daarnaast is het TBX token profiel toegevoegd aan de Hotbit beurs.
In juni ging Tokenbox een samenwerking aan met Changelly, een cryptocurrency beurs die trading diensten verleent.
Ook op juridisch gebied heeft Tokenbox niet stil gezeten. In april dit jaar is TKNBX OU (registratienummer 14478337) opgericht in de jurisdictie Estland, als onderdeel van de Europese Unie. Het is een actieve besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. In mei 2018 zijn er twee exploitatievergunningen ontvangen die het mogelijk maakten de volgende activiteiten uit te voeren:

  • Het aanbieden van een cryptovalutaportefeuille (FVR000143)
  • Het kunnen omwisselen van cryptovaluta tegen fiat valuta (FVR000171)

Handelsmerk en DLT-licentie

Via TKNBX OU werd een aanvraag voor het handelsmerk TOKENBOX in de EU ingediend. De regelgeving in de crypto-industrie evolueert snel en Tokenbox volgt deze ontwikkelingen actief. Quadrat Enterprises Limited (onderneming nr. 117159), de in Gibraltar gevestigde dochteronderneming van de Tokenbox, voert momenteel besprekingen met vooraanstaande juridische adviseurs over de volgende stappen met betrekking tot het verkrijgen van een DLT-licentie. Ook andere mogelijke opties om het aanbod op het platform te ondersteunen worden onderhandeld.

Sterke aanwezigheid op events

Naast het vervullen van de nieuwe plannen, wilden de teamleden de wereld graag vertellen over Tokenbox en de laatste trends in de snel evoluerende cryptowereld toelichten. In april waren Tokenbox, medeoprichter en managing partner Vladimir Smerkis, en Tokenbox Media Director Ola Yarosjevskij gastheer van het Armenian Blockchain Forum in de stad Jerevan, Armenië.
In mei sprak Pavel Salas, de CEO van de Tokenbox, over de toekomst van het crypto assets management op de CHAINGES conferentie in Amsterdam. Eind mei bezocht Tokenbox de Blockshow, een van de meest opwindende bijeenkomsten georganiseerd door Coin Telegraph in Berlijn.

Multicurrency wallet

In het komende kwartaal wordt niets minder dan een gloednieuwe wallet gelanceerd met daarin zes opgenomen cryptocurrencies (Bitcoin, Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Litecoin en TBX-token). Deze wordt in een testmodus gelanceerd. De doelstellingen van het team voor de komende maanden zijn dat wel:

  • de volledige alfa-versie van het Tokenbox-platform, die de volgende elementen zal omvatten: een module voor klantenanalyse; een beoordelingssysteem; een intern risicobeheersysteem; integratie met handelsterminals; demorekeningen en handel met gebruikmaking van echte rekeningen
  • FIAT-bankrekeningen openen en de verwerking van de bankkaarten starten.

Tokenbox nieuwsupdates

Het team deelde ook een speciale editie van Token News, waarin de interessantste gebeurtenissen van de eerste zes maanden van 2018 aan bod kwamen en wordt besproken wat de vooruitzichten zijn voor de rest van het jaar.

Interview tijdens Berlijn Blockshow eind mei 2018

Disclaimer: bovenstaand persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Tokenbox.io.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!