Prem’s Crypto Marketupdate: My Ether Wallet gehackt; bitcoin bodemt tot 6.300 dollar; CBOE lanceert cryptofonds

Actuaris en cryptovlogger Premindra Rajaram, geboren en getogen in Amsterdam, gaat voor Bitcoin Magazine NL regelmatig een update geven over de laatste ontwikkelingen op de cryptovalutamarkt. In deze aflevering: bodem op bitcoin 6.300 dollar, vooral altcoins bloeden. Slechts drie altcoins staan in het groen: Mithril, Kucoin Shares en Centrality. De veel gebruikte wallet My Ether Wallet is voor een periode van vijf uur gehackt via een zogenaamde VPN-hack, derivatenbeurs CBOE uit Chicago heeft een licentie aangevraagd voor het lanceren van een Exchange Traded Fund, een cryptofonds dat op de CBOE verhandeld gaat worden.  Bekijk de update hieronder.

Prem’s Crypto Market Update woensdag 11 juli 2018

Over Premindra Rajaram

Premindra Rajaram is een zeer ervaren actuaris en data analist. Hij is momenteel managing partner bij AFF en heeft voorheen onder meer leidinggevende en consultant posities vervuld bij Prosperity Analytics, Ernst & Young, AON, American Express, KPMG, MeesPierson en Dexia Securities. Prem is geboren en getogen in Amsterdam en woont met zijn familie in Dubai, Verenigde Arabische Emiraten.

Disclaimer: Bitcoin Magazine NL biedt géén financieel advies. De artikelen zijn bedoeld voor educatieve doeleinden. 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel en gemakkelijk

Maak een gratis account aan bij Coinmotion en betaal slechts 0,1% commissie voor jouw bitcoin in de eerste maand.

Maak nu een gratis account aan!