Nieuwsberichten » Bitcoin » BTC.com kondigt Europa’s eerste Bitcoin Cash Hackathon aan, vóór hard fork BCH

BTC.com kondigt Europa’s eerste Bitcoin Cash Hackathon aan, vóór hard fork BCH

Persbericht – BTC.com, de bitcoinspecialist waar één miljoen wallet gebruikers, miners en ontwikkelaars gebruik maken van tools en coins, gaat de eerste grote Bitcoin Cash hackathon in Europa organiseren, gehouden in de Rockstart HQ in Amsterdam, inclusief een tweede baan voor innovatieve programma’s gebouwd met Bitcoin, Lightning Network, Ethereum en meer. Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich registreren via de website www.hackathon.cash.

#Buidl

“Bitcoin Cash heeft recentelijk veel ontwikkelingen doorlopen met nog meer in het verschiet, dus we vonden het een belangrijk moment om de BHC en bredere blockchain community samen te brengen om te #BUIDL,” zei Nikol Daru, marketing manager en Bitcoin Cash Hackathon organisator. “Ons streven is een community te stimuleren om innovatieve producten te bouwen, openlijk discussies te voeren en van elkaar te leren. We zijn erg enthousiast om de eerste Bitcoin Cash hackathon in Europa te houden.”

Prijs: €3.500

De BTC.com hackathon brengt een uitgebreide groep van blockchain developers, Bitcoin Cash ontwikkelaars, tech-ondernemers, ontwerpers, en scrum-masters samen naar Rockstart, in de florerende fintech capital Amsterdam. BTC.com keert €3500 in BCH uit aan de oplossing die het beste gebruik maakt van de nieuwste tools voor BCH ontwikkelaars, bijv. opcodes, big blocks, Wormhole, tokens en smart contracts.

“Hard fork”

Deze hackathon wordt twee weken voor de aanvang van de geplande netwerksplitsing (“hard fork”) van Bitcoin Cash gehouden. Dit geeft diverse leden van de BCH community de tijd om met experts de aankomende fork bespreken en hierover te brainstormen. BTC.com will graag zowel experts als beginners aantrekken, die geïnteresseerd zijn in Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum en andere blockchain projecten.

Kick-off

Na een welkomstontbijt en registratie op zaterdagochtend gaat het evenement van start met het bespreken van de regels, gevolgd door een technische deep dive en teamplanning. In de middag gaat de 32-uur durende hackathon officieel van start. Aan het einde op zondag, presenteert ieder team hun projecten aan de andere groepen en geeft een jury scores gebaseerd op de bruikbaarheid, creativiteit en functionaliteit van ieder eindproduct.

Sponsors?

Wil je graag met jouw bedrijf onderdeel zijn van deze coole hackathon? Neem voor vragen contact op met nikol.daru@bitmain.com. Bekijk hier het interview met marketing manager Nikol Daru.

Over de hackathon:

Met deze hackaton brengt BTC.com de crypto-community samen om innovatieve applicaties te bouwen met gebruik van gedecentraliseerde netwerken. Deze hackathon wordt kort voorafgaand aan de Bitcoin Cash netwerkupgrade gehouden wat de BCH community de kans geeft om de splitsing met collega’s te bespreken en hierover te brainstormen. Of je nu een expert of beginner bent met interesse in Bitcoin Cash, Bitcoin, Ethereum of andere blockchainprojecten, de BTC.om Hackathon is hét evenement voor jou. Je zult plezier beleven met het bouwen van geavanceerde technologie, het ontmoeten van nieuwe mensen en het leren van nieuwe vaardigheden.

Over BTC.com

BTC.com, onderdeel van Bitmain, is een pionierend bedrijf die miljoenen nieuwe gebruikers van over de hele wereld heeft laten kennismaken met Bitcoin en Bitcoin Cash. Sinds de lancering van BTC.com block explorer in 2015, heeft BTC.com in de voorhoede gestaan van Bitcoin data analyse en software ontwikkeling. In 2016 leidde BTC.com de industrie op het gebied van innovatie met de uitgave van een open source mining pool en wallet, welke vandaag de dag belangrijke rollen spelen in het besturen en onderhouden van het Bitcoin gedecentraliseerde ecosysteem. BTC.com heeft een team van meer dan 70 werknemers gevestigd in Amsterdam, Singapore en Beijing en wordt gesteund door Bitmain, ‘s werelds toonaangevende Bitcoin mining fabrikant.

Dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en BTC.com.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Verenigd Koninkrijk reguleert bitcoin (BTC) onder anti-witwasregels

Wessel Simons

Uitspraken Trump positief voor BTC | BITCOIN flink omlaag | Shell investeert in blockchainstartup

Fomoflash

Shell investeert in blockchainstartup LO3

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder