Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views : Ad Clicks :Ad Views :

Shidan Gouran van ‘s werelds eerste beursgenoteerde blockchain-incubator: “90 procent van cryptomunten gaat verdwijnen”

/
/
/
Views
Spread Your Crypto Love

Shidan Gouran (Linkedin-profiel), die opereert vanuit het Canadese Vancouver, is een bezig baasje. Zo is hij adviseur van diverse ICO’s, waarvan Steemit en Polymath de bekendste zijn Hij is medeoprichter van Hyperion Crypto Exchange, die opereert van het cryptovriendelijke Delaware. Meest opvallend is dat zijn fonds Global Blockchain Technologies genoteerd is aan de Canadese beurs.Naar eigen zeggen is hij ook oprichter van de grootste mining farm van Noord-Amerika met de naam Global Blockchain Mining.

“Bewaarplicht is hot topic”

Volgens Gouran zijn er een aantal voorwaarden voordat institutioneel geld naar de cryptomarkt stroomt. Gouran: “Er wil genoeg geld naar deze markt, maar er is ook angst omdat er geen controlemechnisme is nu. Natuurlijk zijn er OTC-kantoren die de verkoop en aankoop van bijvoorbeeld bitcoin regelen. Maar dat is niet genoeg voor grote spelers om deze wereld in te stappen. Je hebt grote verzekeraars zoals Lloyd en AON nodig die verantwoordelijk worden gesteld voor de verzekering van de assets. Als aan die voorwaarde wordt voldaan, dan is de weg vrij voor de grote banken en haar klanten om in te stappen. Ja, er staat duizenden miljarden aan de zijlijn te wachten.”

“Eerst leveren en dan geld ophalen”

Als ervaren ICO-adviseur weet hij ook: de gouden tijd van miljoenen dollars op halen met slechts een white paper op zak, is voorbij. Gouran: “Ik heb me er ook over verbaasd hoe deze startups zoveel geld kunnen ophalen. We zitten nu in een zeer tegenzittende markt. Goede projecten zoals Metronome (MET) heeft nu slechts een market cap van tien miljoen dollar. Dat vind ik ondergewaardeerd. Kapitaal ophalen is een hele uitdaging nu en dat vraagt aan voorzichtigere aanpak. ICO’s die geen goed idee hebben, kunnen het vergeten.”

Gouran vindt dat bitcoin toekomst heeft, maar 90 procent van de huidige ruim 1.900 cryptomunten kunnen naar de prullenbak. Hij zegt: “De speculatie is over. Ik zie veel meer toekomst in digitale assets die naar de blockchain gaan. Waarom komt Facebook niet met een token? Die token kun je ook niet splitsen.De hype is over. Mensen moeten eerst een product opbouwen en het dan verkopen. Zoals het altijd is geweest. Mijn advies voor ICO’s: baseer je waarde op je token, ga je diensten verkopen en maak van je netwerk een marktplaats.”

Interview met Shidan Gouran

Advertisements
Http://www.bitcoinmagazine.nl

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Contentpartner: Cyber Capital

ACTIE Digital Florins!

Ledger Nano S voor slechts €79!

Airdrops claimen!

Nieuwe partner: Hodler Company

Cryptics actie: Win een Lambo!

Actie: gratis Tokenbox tokens

Nieuwe partner: Tokenbox.io

Maandactie: schrijf je in en win een HODL cap!

Nieuwe mediapartner: Coinpost.jp

This div height required for enabling the sticky sidebar


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
nl_NLDutch
nl_NLDutch