Events » Interview Ryan X. Charles (Money Button, Yours.org): “Kans 25 procent dat Bitcoin Cash community uiteenvalt”

Interview Ryan X. Charles (Money Button, Yours.org): “Kans 25 procent dat Bitcoin Cash community uiteenvalt”

Er bestaat een 25 procent kans dat de Bitcoin Cash community uit elkaar valt. Medio november staat ook nog een technologische splitsing (“hard fork”) van het netwerk op het programma. Hiermee kan de cryptomunt in theorie ook in diverse cryptovaluta opgedeeld worden. Het is een van de observaties van Bitcoin Magazine NL na enkele gesprekken met diverse betrokkenen in de Bitcoin Cash community zoals Bitcoin ABC en Bitcoin Satoshi Vision. Niettemin benadrukt elke partij dat het niet zover komt, wel is duidelijk dat er meningsverschillen over welke route Bitcoin Cash moet nemen om te evalueren tot een wereldwijd betaalsysteem. In deel 1 trapt Ryan X. Charles, bedenker van de Money Button en oprichter van Yours.org, de discussie af. In het onderstaande interview zet Charles zijn uiteengesproken visie neer voor de toekomst van Bitcoin Cash, een top vijf cryptomunt met een marktwaarde van 7,6 miljard dollar, omgerekend 6,7 miljard euro.

  bitcoin meester  

Interview Ryan X. Charles

Bekijk hieronder het interview.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Interview met Waves: ‘Focus op Web 3.0 en enterprise blockchains met Vostok’

Arnold Hubach

Clash Bitcoin en BCH: weddenschap $10.000 tussen Tone Vays en Roger Ver

Arnold Hubach

Bitcoin Cash (BCH): twee mining pools beschermen netwerk met 51% aanval

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.