Events » Interview Ryan X. Charles (Money Button, Yours.org): “Kans 25 procent dat Bitcoin Cash community uiteenvalt”

Interview Ryan X. Charles (Money Button, Yours.org): “Kans 25 procent dat Bitcoin Cash community uiteenvalt”

Er bestaat een 25 procent kans dat de Bitcoin Cash community uit elkaar valt. Medio november staat ook nog een technologische splitsing (“hard fork”) van het netwerk op het programma. Hiermee kan de cryptomunt in theorie ook in diverse cryptovaluta opgedeeld worden. Het is een van de observaties van Bitcoin Magazine NL na enkele gesprekken met diverse betrokkenen in de Bitcoin Cash community zoals Bitcoin ABC en Bitcoin Satoshi Vision. Niettemin benadrukt elke partij dat het niet zover komt, wel is duidelijk dat er meningsverschillen over welke route Bitcoin Cash moet nemen om te evalueren tot een wereldwijd betaalsysteem. In deel 1 trapt Ryan X. Charles, bedenker van de Money Button en oprichter van Yours.org, de discussie af. In het onderstaande interview zet Charles zijn uiteengesproken visie neer voor de toekomst van Bitcoin Cash, een top vijf cryptomunt met een marktwaarde van 7,6 miljard dollar, omgerekend 6,7 miljard euro.

Interview Ryan X. Charles

Bekijk hieronder het interview.

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) richting de $11.000, twitter account van Bitcoin (Cash) opgeschoond

Arnold Hubach

Ethereum-prominent Vinay Gupta: “Blockchain oplossing voor klimaatprobleem”

Arnold Hubach

Interview met IBM: ‘Een permissioned blockchain is voor veel bedrijven beter’

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder