Oostenrijks IT-bedrijf Crypto Future accepteert crypto als betaalmiddel

Persbericht – Het is verbazingwekkend om te zien hoe meningen en waarden binnen een zeer korte tijd kunnen veranderen. Neem als voorbeeld het betalen met cryptovaluta. Aanvankelijk werd crypto door opinieleiders in een hoek gedrukt van fraude en oplichting, ondertussen accepteren steeds meer bedrijven crypto als betaalmiddel. In Oostenrijk worden bijvoorbeeld cryptomunten zoals Bitcoin en Ethereum door het Oostenrijkse postbedrijf geaccepteerd, in Liechtenstein zijn er diverse banken zoals Bank Frick die zijn gespecialiseerd in het aanbieden van cryptogerelateerde producten en diensten.

Crypto Future & Confare partnership

Crypto Future GmbH uit Wenen is een blockchaingedreven IT-bedrijf en heeft onlangs zijn eerste officiële betalingstransactie uitgevoerd met de “Rotharium Token”, die met succes werd geïntroduceerd tijdens het Initial Coin Offering (ICO) van het bedrijf (december 2017 – februari 2018). Door de transparantie van de blockchain is de transactie te controleren.

https://etherscan.io/address/0x3ABc8672bC049AFf9bF6157ff6c4025cE40545F9#tokentxns
1] CONFARE GmbH is een van de belangrijkste Oostenrijkse dienstverleners op het gebied van conferentie- en evenementenmanagement, heeft een PC aangeschaft die Crypto Future speciaal heeft aangepast aan de speciale behoeften van dit bedrijf. Het partnerschap tussen CONFARE en Crypto Future werd opgericht tijdens de “#Idea 2018” conferentie in Wenen, waar Tomislav Matic, CEO van Crypto Future, een veelgeprezen toespraak hield over het onderwerp “Blockchain en crypto currency reality check”.

Crypto-betalingen

“Wie niet waagt, wie niet wint”, zegt Tomislav Matic, oprichter van Crypto Future. “We zijn ons ervan bewust dat cryptomunten – simpelweg vanwege het juridische kader – niet van de ene op de andere dag dezelfde status hebben als fiatgeld zoals de euro of dollar. Feit is wel dat cryptomunten ons financiële systeem al op vele manieren beïnvloeden.  Crypto Future biedt klanten de mogelijkheid om voor onze diensten te betalen in FIAT- of cryptogeld en ik ben er zeker van dat veel andere bedrijven ons voorbeeld zullen volgen.”

Rotharium token

De Rotharium EBI interface maakt de integratie van cryptobetalingen direct in het boekhoudsysteem mogelijk, waardoor het voor bedrijven gemakkelijker wordt om betalingsbewijzen en uitgangen via de blokketen van het bedrijf uit te voeren en weer te geven. Meer informatie over onze producten (Rotharium Wallet en Rotharium Food Tracing) vindt u hier: www.rotharium.io.

Disclaimer: dit persbericht is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine Nederland en Crypto Future.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!