Nieuws » Satoshi Radio Podcast #28 – Introductie van het Bitcoin Lightning Network

Satoshi Radio Podcast #28 – Introductie van het Bitcoin Lightning Network

In aflevering 28 van Satoshi Radio hebben we Tom Stammis in de studio. Tom heeft een studie informatica gedaan en is al sinds 2013 bezig met Bitcoin. Inmiddels schrijft hij artikelen voor bitcoin.nl en werkt hij bij Bitonic. We hebben Tom een tijdje terug leren kennen en we spraken hem toen over het Lightning Network. Deze 2e laag op het Bitcoin Protocol moet ervoor gaan zorgen dat we makkelijker en vaker kunnen gaan betalen met Bitcoin. Tom legt ons uit hoe dit technisch werkt en welke valkuilen er nog zijn. Benieuwd? Check de links hieronder:

Spotify:
https://spoti.fi/2QKbCdy
iTunes:
https://apple.co/2wtVuRA
Weblink:
https://bit.ly/2A93QzT

Website:

http://www.satoshiradio.nl

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsWij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.