4 vragen aan Mitchell Zandwijken (Bitcoinmeester): “Meer handelsvolume op cryptomarkt is positief”

Bitcoinmeester is met circa 50.000 klanten één van de grootste cryptobrokers van Nederland. We praten bij met Mitchell Zandwijken, medeoprichter van het bedrijf uit Aalsmeer, over de cryptomarkt en de ambities voor de komende jaren.

1. Wat is Bitcoinmeester?

Zandwijken: “Bitcoinmeester faciliteert het verhandelen, aankopen en verkopen van cryptovaluta. De speerpunten van ons bedrijf zijn support, gemak en snelheid. Je kunt bij ons direct elk muntje omwisselen voor elk ander muntje op het platform (Bitcoinmeester biedt ruim 140 cryptovaluta aan, redactie). Dat is voor de belegger goedkoper dan om elke transactie via BTC om te wisselen.”

2. Wat zien jullie in de markt?

“We zien sinds enkele weken weer veel meer volume op de markt en dat is niet alleen positief voor brokers, maar voor de markt in het geheel. Volume is voor onze business de belangrijkste indicator. Er gebeurt weer tenminste iets. We zien nieuwe klanten instappen en oude klanten tijdelijk afscheid nemen. Het is goed om te zien dat munten afgestraft worden en munten die voortgang laten zien, wel stijgen op de beurs.”

3. Wat verwacht je van institutioneel geld dat mogelijk instapt?

“Op dit moment zit iedereen op elkaar te wachten totdat de bullrun weer gaat starten. Zodra iedereen afwachtend is, gebeurt er niets. Ik denk dat een grotere groep mensen cryptovaluta interessant vinden, maar nog niet zijn ingestapt. Ze hebben het gevoel dat ze vorig jaar de boot hebben gemist en willen nu een nieuwe kans.
Er wordt veel gespeculeerd op het internet, we zien grote transacties op het bitcoinnetwerk, maar dat is met veel mist omgeven. Grote partijen geven aan dat het slechts verplaatsingen zijn tussen diverse wallets.”

4. Wat zijn jullie ambities?

“We willen hard groeien in Nederland en buiten met ons platform Bitladon. Beleggers kunnen ook in Europa gewoon met euro kopen. Goed om te zien dat niet alles meebeweegt met alleen met bitcoin, maar dat andere ecosystemen ontstaan zoals Ripple die stabiel blijven in een bearmarkt.”

Bekijk het interview terug op ons Youtube-kanaal.

Inschrijven nieuwsbrief



Disclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoinmeester.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!