Nieuwsberichten » Bitcoin » beleggen » 4 vragen aan Mitchell Zandwijken (Bitcoinmeester): “Meer handelsvolume op cryptomarkt is positief”

4 vragen aan Mitchell Zandwijken (Bitcoinmeester): “Meer handelsvolume op cryptomarkt is positief”

Bitcoinmeester is met circa 50.000 klanten één van de grootste cryptobrokers van Nederland. We praten bij met Mitchell Zandwijken, medeoprichter van het bedrijf uit Aalsmeer, over de cryptomarkt en de ambities voor de komende jaren.

1. Wat is Bitcoinmeester?

Zandwijken: “Bitcoinmeester faciliteert het verhandelen, aankopen en verkopen van cryptovaluta. De speerpunten van ons bedrijf zijn support, gemak en snelheid. Je kunt bij ons direct elk muntje omwisselen voor elk ander muntje op het platform (Bitcoinmeester biedt ruim 140 cryptovaluta aan, redactie). Dat is voor de belegger goedkoper dan om elke transactie via BTC om te wisselen.”

2. Wat zien jullie in de markt?

“We zien sinds enkele weken weer veel meer volume op de markt en dat is niet alleen positief voor brokers, maar voor de markt in het geheel. Volume is voor onze business de belangrijkste indicator. Er gebeurt weer tenminste iets. We zien nieuwe klanten instappen en oude klanten tijdelijk afscheid nemen. Het is goed om te zien dat munten afgestraft worden en munten die voortgang laten zien, wel stijgen op de beurs.”

3. Wat verwacht je van institutioneel geld dat mogelijk instapt?

“Op dit moment zit iedereen op elkaar te wachten totdat de bullrun weer gaat starten. Zodra iedereen afwachtend is, gebeurt er niets. Ik denk dat een grotere groep mensen cryptovaluta interessant vinden, maar nog niet zijn ingestapt. Ze hebben het gevoel dat ze vorig jaar de boot hebben gemist en willen nu een nieuwe kans.
Er wordt veel gespeculeerd op het internet, we zien grote transacties op het bitcoinnetwerk, maar dat is met veel mist omgeven. Grote partijen geven aan dat het slechts verplaatsingen zijn tussen diverse wallets.”

4. Wat zijn jullie ambities?

“We willen hard groeien in Nederland en buiten met ons platform Bitladon. Beleggers kunnen ook in Europa gewoon met euro kopen. Goed om te zien dat niet alles meebeweegt met alleen met bitcoin, maar dat andere ecosystemen ontstaan zoals Ripple die stabiel blijven in een bearmarkt.”

Bekijk het interview terug op ons Youtube-kanaal.

Inschrijven nieuwsbriefDisclaimer: dit artikel is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoinmeester.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: wordt dit weekend weerstand bij $11.100 gebroken?

John van Meer

Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Robin Heester

Bitcoin Magazine NL te gast bij Cryptotrader.nl: Bitcoin TA, Libra, BitMEX, China en Facebook

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder