crypto update omzet prognose coinbase omzet
Nieuwsberichten » Altcoin » Coinbase: storten fiat-tegoeden naar Paypal nu gratis

Coinbase: storten fiat-tegoeden naar Paypal nu gratis

Beleggers kunnen hun fiat-tegoeden op Coinbase nu gratis storten naar Paypal. Eerder was er sprake van een transactievergoeding.

Coinbase en Paypal

Coinbase heeft deze functionaliteit niet groots aangekondigd, maar stilletjes doorgevoerd. De ruilbeurs is met 20 miljoen geregistreerde gebruikers de grootste exchange ter wereld. De functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor gebruikers uit Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Voorlopig is ook eenrichtingsverkeer: je kunt alleen je fiat-tegoeden storten op Paypal en níet andersom: fiat storten op je Coinbase-account. Klanten zullen opnieuw door een KYC-procedure moeten om er gebruik van te maken.

Bitcoin

Bitcoin staat momenteel op circa 4.000 dollar na een dipje afgelopen nacht. De totale marktwaarde van de cryptomarkt is op moment van schrijven is 129 miljard dollar. Op Coinbase (Pro) kunnen beleggers handelen in bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ethereum classic (ja, nog steeds!), 0x, Basic Attention Token en binnenkort ZCash.

Cardano en Stellar

Er gaan sterke geruchten dat Cardano (ADA) en Stellar (XML) binnenkort genoteerd worden aan de beurs. Volgens berichten, onder meer op Ethereumworldnews, gaat Cardano eerder opgenomen worden dan Stellar.

Lees verder: Coinbase-effect: koersen Stellar, Cardano en ZCash stijgen, maar voor hoe lang?

Inschrijven nieuwsbriefBron: Blokt

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Barendregt van BitPay: ‘Bitcoin heeft veel voordelen tegenover traditioneel geld’

Robin Heester

Coinbase CEO: ‘Verder kijken dan handel in bitcoin en crypto’

Robin Heester

Beleggers nemen $83 miljoen aan bitcoin (BTC) op bij BitMEX

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder