Coinbase: storten fiat-tegoeden naar Paypal nu gratis

Beleggers kunnen hun fiat-tegoeden op Coinbase nu gratis storten naar Paypal. Eerder was er sprake van een transactievergoeding.

Coinbase en Paypal

Coinbase heeft deze functionaliteit niet groots aangekondigd, maar stilletjes doorgevoerd. De ruilbeurs is met 20 miljoen geregistreerde gebruikers de grootste exchange ter wereld. De functie is vooralsnog alleen beschikbaar voor gebruikers uit Noord-Amerika, Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Voorlopig is ook eenrichtingsverkeer: je kunt alleen je fiat-tegoeden storten op Paypal en níet andersom: fiat storten op je Coinbase-account. Klanten zullen opnieuw door een KYC-procedure moeten om er gebruik van te maken.

Bitcoin

Bitcoin staat momenteel op circa 4.000 dollar na een dipje afgelopen nacht. De totale marktwaarde van de cryptomarkt is op moment van schrijven is 129 miljard dollar. Op Coinbase (Pro) kunnen beleggers handelen in bitcoin, ethereum, bitcoin cash, litecoin, ethereum classic (ja, nog steeds!), 0x, Basic Attention Token en binnenkort ZCash.

Cardano en Stellar

Er gaan sterke geruchten dat Cardano (ADA) en Stellar (XML) binnenkort genoteerd worden aan de beurs. Volgens berichten, onder meer op Ethereumworldnews, gaat Cardano eerder opgenomen worden dan Stellar.

Lees verder: Coinbase-effect: koersen Stellar, Cardano en ZCash stijgen, maar voor hoe lang?

Inschrijven nieuwsbriefBron: Blokt

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!