Bitcoin TA Bodem Nasdaq OTC STO Tokenization BAKKT
Data en Analyse » Technische analyse » Video Misss Bitcoin: Technische analyse, Give Away en BAKKT

Video Misss Bitcoin: Technische analyse, Give Away en BAKKT

De nieuwe video van Misss Bitcoin staat weer online. In deze video bespreekt ze zoals gewoonlijk de top drie nieuwsitems van de week met jou.

Deze keer begint Misss Bitcoin met een Give Away, uit naam van Satos.nl mag ze namelijk een gave prijs weggeven. Daarna is BAKKT aan de beurt, want er is weer nieuws én Madelon vreest dat de verwachting omtrent dit handelsplatform te hoog gespannen zijn. Dit zou dus zeer negatieve gevolgen voor de koers kunnen hebben…

Daarnaast bespreekt ze de rage omtrent OTC trades, in 2018 is namelijk ont-zet-tend veel geld over de counter verhandeld. Onder andere door een start-up genaamd Circle. En je raad het nooit, mega bank is de grootste investeerder van Circle.

Als derde en laatste bespreekt ze de tokenization van aandelen. Tevens was bitcoin gisteren jarig en Madelon vierde haar 10e verjaardag met taart. Daarnaast is er nog een geheimpje die ze aan het einde van de video zal verklappen.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsBlijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.