https://www.youtube.com/embed/obsjZGC10-k
Nieuwsberichten » Altcoin van de Week: Ethereum

Altcoin van de Week: Ethereum

ICO-consultant en cryptotrader Jan Robert Schutte van CryptoAcademy verstrekt regelmatig investeringsaanbevelingen en inzichten in zijn dagelijkse cryptohandel. ETH is deze week Altcoin van de Week. Ethereum stond de laatste tijd in de belangstelling vanwege de uitgestelde Constantinople Hardfork. ETH is de afgelopen tijd stuivertje aan het wisselen met XRP en staat op de 3de plaats op Coinmarketcap en heeft een marktwaarde van ruim 12 miljard dollar.

Altcoin van de Week: ETH

Jan Robert Schutte motiveert zijn keuze: “ETH tikte in december een ‘low’ aan van $80 en verdubbelde vervolgens in enkele dagen tijd. De correctie die vervolgens vanaf $160 werd een halt toegeroepen bij $120. Het huidige niveau van $126 biedt een mooie Risk/Reward-verhouding om wat ETH op te pikken voor een rit richting de $160″.

Meer Altcoins van de Week?

Over CryptoAcademy

CryptoAcademy is de eerste en grootste Nederlandstalige community waar je leert hoe je geld verdient met handelen in cryptocurrencies en Bitcoin-opties en -futures zowel voor beginnende als gevorderde traders. Daarnaast heeft CryptoAcademy een groot internationaal netwerk opgebouwd en maakt deel uit van Advisory Boards bij een aantal ICO’s.

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico.

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Is de daling van ether (ETH) goed voor decentraliteit?

Wessel Simons

Bitcoin dipt onder $10.400, altcoins in donkerrood en Wells Fargo ondersteunt geen crypto aankopen

Wessel Simons

Chainlink (LINK) koers steeg 1.400% in 2019, team incasseert winst

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder