Crypto update: Bitcoin zijwaarts; Augur (REP) plust 50% na introductie Veil

De crypto-update van deze donderdagochtend:

  • Markten gaan zijwaarts momenten. De koersen op 8:45 Nederlandse tijd: Bitcoin: 3.636 dollar; Ripple: 33 dollarcent en Ethereum: 123 dollar.
  • De altcoin Augur is de afgelopen 24 uur toegenomen met 50%. Augur is een protocollaag voor zogenaamde voorspellingsmarkten, gebouwd op het ethereum netwerk. Veil is een peer-to-peer voorspellingsmarkt en futuresplatform ineen, gebouwd op Augutr, 0x en ethereum. Je kunt bijvoorbeeld voorspellen welke film een Academy Award voor beste film gaat winnen. Daarnaast kan er bijvoorbeeld gespeculeerd worden op de GAS-prijs op het ethereum-netwerk.
  • Lees de column van John van Meer die voorspelt: “Bitcoin koers naar 1.000 dollar”
  • Partnership tussen cryptobeheerder BitGo en Genesis Global voor een “cold storage” oplossing
  • Voor degenen die het gemist hebben: de Constantinople upgrade is uitgesteld na een veiligheidsrapport. Wil je weten wat de Constantinople-upgrade van Ethereum inhoudt? Lees hier het artikel van redacteur Marloes van der Scheer, zeer goed ingevoerd in het ethereum ecosysteem
  • Binance lanceert een nieuw platform: Binance Jersey voor cryptohandel in euro en Britse Pond.
Mis niks meer!
Invalid email address