Podcast #11: Boudewijn Rooseboom (Cyber Capital): “Crypto is een betaalmiddel en niet om op te potten”

In deze elfde aflevering van onze podcastserie een gesprek met Boudewijn Rooseboom, ceo en medeoprichter van cryptofonds Cyber Capital. We gaan in op het profiel van Cyber Capital, Nederlandse regelgeving, de koers van de bitcoin en bitcoin cash en zogenaamde Initial Coin Offerings. Ook gaat hij in op de verschillen tussen bitcoin (BTC) en bitcoin cash (BCH) en waarom Cyber Capital meer potentie ziet in BCH dan in BTC als oppotmiddel. Het gesprek is opgenomen in mei 2018, dus nog ruim voor de splitsing van Bitcoin Cash medio november.

Podcast #11: Boudewijn Rooseboom (Cyber Capital)

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

"We blijven 'bullish' op ethereum, bitcoin cash en decred"

In onderstaande video gaat medeoprichter Justin Bons in op de beleggingsstrategie van Cyber Capital in 2019.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!