TRON BitTorrent TRX BTT Snapchat
cryptomunten » BitTorrent (BTT) populair handelaarsmuntje op Binance

BitTorrent (BTT) populair handelaarsmuntje op Binance

Slechts twee dagen na de lancering noteert de BitTorrent Token (BTT) het hoogste dagelijkse handelsvolume op Binance. De cryptomunt wordt verhandeld met diverse non-TRX paren. Het handelsvolume staat op moment van schrijven op 81 miljoen dollar (23.555 BTC). Opvallend: het volume ligt 62 BTC hoger dan het gecombineerde handelsvolume van ETH, XRP, BNB en TRX.

Koers BitTorrent (BTT)

De koers van de BitTorrent Token (BTT) is op dag twee fors ingezakt met een min van 11 procent. Bij de beursintroductie pluste de koers van BTT keihard met 55 procent. Veel beleggers hebben in de afgelopen 24 uur hun winst gepakt en de koers en het volume is nu ingezakt. 

De huidige koers van BTT is 0,000473 dollar met een totale marktwaarde van 42 miljoen dollar. De totale voorraad aan TRC10-token BTT is 89 miljard. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur was 42 miljoen dollar.

Broodje HODL#1

Lees meer bij Bitcoin Magazine NL: Broodje HODL#1 – over TRON (TRX), BitTorrent en de BTT token

Bronnen: ZyCryptoSludgefeed

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin maximalisten aan de tokens op Ethereum, een 'nieuwe' Satsohi en meer

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) boven $10.100. Wat gaat de koers nu doen?

Redactie

Cryptobeurs Binance komt slachtoffers van hack privé-gegevens tegemoet

Marvin Kroon

Bitcoin (BTC) pendelt bij $10.100, altcoins Stellar (XLM), Cardano (ADA) en Ontology (ONT) stijgen

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder