Binance cryptomunten Nieuwsberichten

BitTorrent (BTT) populair handelaarsmuntje op Binance

Slechts twee dagen na de lancering noteert de BitTorrent Token (BTT) het hoogste dagelijkse handelsvolume op Binance. De cryptomunt wordt verhandeld met diverse non-TRX paren. Het handelsvolume staat op moment van schrijven op 81 miljoen dollar (23.555 BTC). Opvallend: het volume ligt 62 BTC hoger dan het gecombineerde handelsvolume van ETH, XRP, BNB en TRX.

   
   

Koers BitTorrent (BTT)

De koers van de BitTorrent Token (BTT) is op dag twee fors ingezakt met een min van 11 procent. Bij de beursintroductie pluste de koers van BTT keihard met 55 procent. Veel beleggers hebben in de afgelopen 24 uur hun winst gepakt en de koers en het volume is nu ingezakt. 

De huidige koers van BTT is 0,000473 dollar met een totale marktwaarde van 42 miljoen dollar. De totale voorraad aan TRC10-token BTT is 89 miljard. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur was 42 miljoen dollar.

  bitcoin meester  

Broodje HODL#1

Lees meer bij Bitcoin Magazine NL: Broodje HODL#1 – over TRON (TRX), BitTorrent en de BTT token

Bronnen: ZyCryptoSludgefeed

crypto kopen 

Mis niks en ontvang de gratis wekelijkste crypto en blockchain nieuwsbrief!

Spread Your Crypto Love

Gerelateerde berichten

Laat een bericht achterWP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com