BitTorrent (BTT) populair handelaarsmuntje op Binance

Slechts twee dagen na de lancering noteert de BitTorrent Token (BTT) het hoogste dagelijkse handelsvolume op Binance. De cryptomunt wordt verhandeld met diverse non-TRX paren. Het handelsvolume staat op moment van schrijven op 81 miljoen dollar (23.555 BTC). Opvallend: het volume ligt 62 BTC hoger dan het gecombineerde handelsvolume van ETH, XRP, BNB en TRX.

Koers BitTorrent (BTT)

De koers van de BitTorrent Token (BTT) is op dag twee fors ingezakt met een min van 11 procent. Bij de beursintroductie pluste de koers van BTT keihard met 55 procent. Veel beleggers hebben in de afgelopen 24 uur hun winst gepakt en de koers en het volume is nu ingezakt. 

De huidige koers van BTT is 0,000473 dollar met een totale marktwaarde van 42 miljoen dollar. De totale voorraad aan TRC10-token BTT is 89 miljard. Het handelsvolume van de afgelopen 24 uur was 42 miljoen dollar.

Broodje HODL#1

Lees meer bij Bitcoin Magazine NL: Broodje HODL#1 – over TRON (TRX), BitTorrent en de BTT token

Bronnen: ZyCryptoSludgefeed

bitcoin kopen

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!