Crypto update – “Bitcoin hikt tegen 4.000 dollarniveau aan”

Crypto update 17.00 uur – Op deze vrijdagmiddag is de markt redelijk onveranderd ten opzichte van deze ochtend. Bitcoin (BTC) beweegt voornamelijk zijwaarts, de grootste cryptomunt noteert een plusje van 0,4%. De huidige koers is 3.970 dollar. Wat zegt Stef den Tuinder van Altcoinbase over de huidige koers?

Koers Bitcoin (BTC): “4.000 dollar top van ascending triangle”

Den Tuinder zegt erover: “Bitcoin is na de afwijzing op het niveau 4.000 dollar weer in de lagere 3.900 regionen terecht gekomen. Momenteel zien we “hidden bullish divergence” en een “ascending triangle”.
Waarin 4.000 dollar dus de top is van deze triangle. Zodra we daar doorheen breken, en we houden support, dan zijn targets als 4.100 en 4.200 niet ondenkbaar. Wat traders in hun achterhoofd moeten houden, is dat het weekend voor de deur staat. We hebben nog geen echte correctie of pullback van BTC gezien, dus dat kan wellicht nog komen. Zorg ervoor dat je jouw winsten verzilverd en je stoploss op de juiste manier instelt. Dat als we een in weekend waterval komen je winst wel veilig is.”

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Interview MPG Token van Max Crowdfund

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!