bitcoin koers BTC update crypto bullish
Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – “Bitcoin hikt tegen 4.000 dollarniveau aan”

Crypto update – “Bitcoin hikt tegen 4.000 dollarniveau aan”

Crypto update 17.00 uur – Op deze vrijdagmiddag is de markt redelijk onveranderd ten opzichte van deze ochtend. Bitcoin (BTC) beweegt voornamelijk zijwaarts, de grootste cryptomunt noteert een plusje van 0,4%. De huidige koers is 3.970 dollar. Wat zegt Stef den Tuinder van Altcoinbase over de huidige koers?

Koers Bitcoin (BTC): “4.000 dollar top van ascending triangle”

Den Tuinder zegt erover: “Bitcoin is na de afwijzing op het niveau 4.000 dollar weer in de lagere 3.900 regionen terecht gekomen. Momenteel zien we “hidden bullish divergence” en een “ascending triangle”.
Waarin 4.000 dollar dus de top is van deze triangle. Zodra we daar doorheen breken, en we houden support, dan zijn targets als 4.100 en 4.200 niet ondenkbaar. Wat traders in hun achterhoofd moeten houden, is dat het weekend voor de deur staat. We hebben nog geen echte correctie of pullback van BTC gezien, dus dat kan wellicht nog komen. Zorg ervoor dat je jouw winsten verzilverd en je stoploss op de juiste manier instelt. Dat als we een in weekend waterval komen je winst wel veilig is.”

  bitcoin meester  

Crypto update

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Interview MPG Token van Max Crowdfund

crypto kopen 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Podcast Bitcoin Journaal #9: Bitcoin Segwit, FATF, Noord-Korea & hacks

Redactie

Bitcoin (BTC) Rich List: Meer adressen ter waarde van $100.000 dan ooit

Robin Heester

Bitcoin oplichtingszaak van $800.000: Russische ijshockeyer opgepakt

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder