bitcoin bullish
Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – Bitcoin in “bullish patroon”, Ethereum-updates vlot gegaan

Crypto update – Bitcoin in “bullish patroon”, Ethereum-updates vlot gegaan

Crypto update 22.00 uur – De huidige koers van Bitcoin (BTC) ligt op 3.844 dollar en 2 procent gestegen het afgelopen etmaal. Op moment van schrijven staan de meeste borden op groen. De volgende cryptocurrencies uit de top 10 stijgen zoals Ethereum (+4%), Litecoin (+4,9%) en Binance Coin (+6%). We vragen analist Mike Bolderman van Altcoinbase naar zijn mening over de bitcoinkoers. “Bitcoin zit in een ascending triangle, een bullish patroon, maar het afwachten wanneer de koers uitbreekt”.

  bitcoin meester  

Nieuws van de dag: Ethereum-updates

ethereumConstantinople en St. Petersburg zijn de langverwachte updates van het ethereum-netwerk zijn zonder incidenten verlopen. Tot nu toe lijkt de koers van ETH positief te reageren op de update door een plus van 4%.

Lees hier wat de updates betekenen: alle feiten op een rij >>

Meest opvallende stijger: Alibabacoin (ABBC) +161%

De meest opvallende stijger (+161%) is Alibaba Coin (ABBC). Een vrij nieuwe naam in de top 30. Dit project ontwikkelt een blockchainsysteem ontwikkelt om met je gezicht af te rekenen aan de kassa. Het bedrijf won onlangs een rechtszaak tegen de ‘echte’ Alibaba. Ze werden namelijk in het gelijk gesteld door een rechter in New York.

Meest opvallende beursnotering: Fetch.ai (FET)

De coin Fetch.ai (FET) werd om 11 uur Nederlandse tijd genoteerd aan de ruilbeurs Binance. Er kan gehandeld worden in de paren FET/BNB, FET/BTC en FET/USDT. De startup uit het Verenigd Koninkrijk, een platform voor autonome software, haalde deze week in korte tijd 6 miljoen dollar op met haar Initial Coin Offering. De tokens werden na de notering flink gedumpt, maar de koers herstelde zich daarna enigszins.

Bitcoin (BTC) koersvoorspelling van Altcoinbase

Wat kunnen we op de korte termijn van bitcoin (BTC) verwachten? Analist Mike Bolderman van Altcoinbase zegt daarover het volgende:

De koers van bitcoin hangt nu rond de 3800 dollar. Er was even een korte drop van een kleine 4% richting 3.660 dollar. Deze werd direct opgevangen door de bulls boven de 100 day moving average en de golden pocket fibonacci. Op dit moment vormt zich op een groter tijdframe een ascending triangle en bevinden wij ons precies in het midden van dit patroon. De koersrange ligt tussen de 3.450 en 4.200 dollar. Het is de komende uren, dagen afwachten of bitcoin de boven – of onderzijde van de trendlijn gaat aantikken.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Clash Bitcoin en BCH: weddenschap $10.000 tussen Tone Vays en Roger Ver

Arnold Hubach

Gaat de koers van bitcoin (BTC) uitbreken richting $9.600 na consolidatiefase?

John van Meer

BITCOIN $8.100 !!! | Facebook een eigen cryptomunt? | Vrijdagborrel met Fomo

Fomoflash
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.