zilliqa altcoin van de week

Crypto update – “Zilliqa (ZIL) zit in bullish koerspatroon”

Crypto update – De altcoin Zilliqa (ZIL) is de winnaar van onze wekelijkse poll! Stefan den Tuinder, cryptotrader bij Altcoinbase, de analyseert de koers van ZIL en komt tot de conclusie dat ZIL in een zogenaamde “falling wedge” (vallende wig) zit. Hij zegt: “Een falling wedge is een bullish patroon. Als we hier uitbreken zouden we wel eens goede stijging voor Zilliqa kunnen zien.”

Zilliqa

Het blockchainproject, opererend uit Singapore, is één van de eerste projecten die “sharding”-technologie introduceert. Een ‘shard’ is letterlijk een scherf. Heel simpel uitgelegd: in plaats van dat alle nodes alle transacties moeten uitvoeren, worden de nodes opgedeeld. Zie het als een gesneden brood. Elk sneetje pakt een aantal transacties op zich. Deze tech leidt tot een grotere schaal van een blockchain: in dezelfde tijd kunnen er méér transacties geverifieerd worden. In theorie kan het testnetwerk circa 10.000 transacties per seconde aan. Waarmee het VISA-netwerk (8.000 transacties per seconde) wordt verslagen.

Mainnet en BOLT

Op 31 januari dit jaar is het mainnet gelanceerd. Na de nodige finetuning (hash power/nodes) worden binnenkort de smart contracts getest en geïmplementeerd. Ook komt er een instructie hoe ERC20 ZIL tokens kunnen worden omgezet naar ZIL op het mainnet. Deze tokenswap vindt 31 maart 2019 plaats. Ook zijn er partnerships gesloten met  Mindshare (digital advertising), Hg Exchange (finance) en EMONT (gaming). Een van de eerste applicaties gebouwd op Zilliqa is BOLT. Ze willen een decentrale brug slaan tussen gebruikers en makers van content.

Lees meer:

Crypto update

Stefan den Tuinder gaat in op de koers van Zilliqa (ZIL), de winnaar van onze wekelijkse poll! Stef den Tuinder zegt over de koers:

Zilliqa zit momenteel in een falling wedge en bevindt zich net onder de golden pocket. Een falling wedge is een bullish patroon. Als we hier uitbreken zouden we wel eens goede stijging voor Zilliqa kunnen zien.

bitcoin kopen

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptovaluta is zéér risicovol en geschiedt op eigen risico. De auteur van dit bericht heeft kleine hoeveelheden ZIL in bezit voor de lange termijn (‘HODL’). 

Mis niks meer!

Invalid email address