Cryptobeurs Coinsquare neemt decentrale exchange StellarX over

Coinsquare, de grootste cryptobeurs van Canada, heeft de decentrale marktplaats StellarX (niet te verwarren met Stellar) overgenomen. Dat maakt StellarX bekend in een Medium artikel.

StellarX

Stellar X is in september 2018 gelanceerd als een gedecentraliseerde marktplaats voor cryptocurrencies, een ‘dex’ in vakjargon. Ze noemen zichzelf een publieke marktplaats: handelaren kunnen gratis met elkaar coins uitwisselen. Er zijn de nodige valuta en stablecoins voorhanden. Je kunt bijvoorbeeld wisselen van dollar naar bitcoin naar Chinese Yuan naar Mobius, een native token die alleen op dit platform te vinden is.
Dus stel je wilt Stellar kopen met dollars of andere valuta, dan is het mogelijk op dit platform. Het aantal markten is op dit moment nog vrij beperkt.

Leiderschap

Megha Bambra, oprichter van BlockEQ, het bedrijf dat Coinsquare onlangs ook al kocht, gaat Stellar X leiden. Het doel is om Stellar X verder te laten groeien als platform en de integratie van nieuwe functionaliteiten zoals stablecoins en security tokens (STO’s). Coinquare zegt in een verklaring: “We zien Stellar, Coinsquare en StellarX graag groeien in 2019 en daarna.”

Meer Stellar bij Bitcoin Magazine NL?

Bron: StellarX

Disclaimer: de auteur van dit artikel bezit een kleine hoeveelheid aan Stellar (XLM)

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!