Nieuwsberichten » Fomoflash update – Bitcoin, Chinees Nieuwjaar, Escobar-ICO en Safe Haven

Fomoflash update – Bitcoin, Chinees Nieuwjaar, Escobar-ICO en Safe Haven

Bitcoin Magazine NL geeft ook graag aandacht aan Nederlandse vloggers die op een leuke en toegankelijke manier cryptocurrencies en blockchain naar een groter publiek brengen. We zijn gecharmeerd van de aanpak van Fomoflash, die in elke aflevering de koers van bitcoin (BTC) behandelt en andere interessante nieuwtjes zoals de stijgende koers van Safe Haven.

Fomoflash update

  • De koers van bitcoin (BTC) de top 25 cryptocurrencies
  • De invloed van Chinees Nieuwjaar op de bitcoin: het Jaar van het Varken is gestart.
  • De oudere broer van Pablo Escobar lanceert een ICO om de Amerikaanse president Donald Trump af te zetten. Wat er aan geld wordt opgehaald, wordt gebruikt voor een afzettingsprocedure tegen Trump. Er komen één miljard Escobar tokens in de verkoop.
  • Safe Haven (SHA) wordt behandeld, wat volgens sommigen het zusje van VeChain (VET) wordt gezien.

Profiel Fomoflash

Hey, jij daar! Mijn naam is D. van Fomoflash en ik ben net als vele anderen in december 2017 ingestapt in de wereld van de cryptovaluta. In een paar maanden tijd heb ik veel geleerd en als newbie ben ik destijds veel geld verloren door te investeren in de verkeerde projecten. Maar ik kreeg de smaak te pakken en wist uiteindelijk waar ik op moest letten en dus ook juiste keuzes te maken.

Kortom, in een relatief korte tijd ben ik veel te weten gekomen over crypto. Daarom ben ik gestart met het maken van vlogs over mijn ervaringen in deze bijzondere wereld!

Op mijn kanaal Fomoflash wil ik mijn opgedane kennis met jullie delen en wil ik jullie op de hoogte houden van het laatste nieuws, tips en trends op het gebied van cryptocurrency.

Disclaimer: Bovenstaande informatie in de tekst en video is geen financieel advies en heeft als doel educatie. Handel in cryptomunten is zeer risicovol en geschiedt op eigen risico.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Trump-regering ziet witwassen met bitcoin (BTC) en cryptomunten als ‘nationale veiligheidskwestie’

Wessel Simons

Koersdaling van (BTC) bitcoin en negatieve rente in #5 van Madelon Praat

Madelon Vos

BitMEX: Bitcoin Lightning Nodes claimen 2.22 BTC om ‘dieven’ af te schrikken

Robin Heester

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder