bitcoin sv
Nieuwsberichten » Kindermisbruik afbeeldingen niet te verwijderen van Blockchain Bitcoin SV (BCH-SV)

Kindermisbruik afbeeldingen niet te verwijderen van Blockchain Bitcoin SV (BCH-SV)

Bitcoin Satoshi’s Vision (SV) bevindt zich midden in weer een nieuwe controverse. Een rapport van The Hard Fork gepubliceerd op 4 februari 2019 stelt dat de blockchain van de digitale valuta door cybercriminelen werd gebruikt om beelden van kindermisbruik te uploaden. Erger nog, vanwege de onveranderlijkheid van DLT is het onmogelijk om deze gegevens uit de ledger te verwijderen. De enige optie om het weg te krijgen is door een hard-fork.

Volgens het rapport heeft een wijziging van de parameters voor de ingangsgegevens van het BCH SV-protocol de daders een kans gekregen om hier misbruik van te maken. Sinds die tijd hebben block explorers van BSV-blockchain voortdurend gezocht naar illegale inhoud op het netwerk.

BSV transacties

De verandering in het BCH SV-protocol is gedaan om de volume met bijna 450 keer te vergroten. Door deze verandering veranderde ook de transactie grootte. Door de grotere ruimte kunnen afbeeldingen, audio en video permanent worden opgeslagen op de blockchain van BSV.

De transactie om beelden van kindermisbruik te uploaden naar de blockchain van BSV werden gedaan middels Money Button – een Bitcoin SV specifieke betaalapp.

lmost certainly, whoever posted this was trying to prove a point about inserting something illegal into the blockchain since that content can never be removed

De onveranderlijkheid van Blockchain maakt het bijna onmogelijk om de geüploade inhoud terug te draaien. De enige manier om de handeling ongedaan te maken is als het netwerk van BSV een hard Fork ondergaat.

BSV wilt dat de illegale inhoud niet zichtbaar is voor het grote publiek. De BSV block-explorers proberen de beelden die zijn vastgelegd door de transactie te verbergen.

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Shapeshift CEO Erik Voorhees: ‘Handelsvolume drastisch lager vanwege KYC maatregelen’

Marloes van der Scheer

Rakuten start met handel in bitcoin | Nieuws omtrent Ethereum | Live met Fomoflash

Fomoflash

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder