Misss Bitcoin: Houdt bitcoin (BTC) de stijgende lijn vast?

Misss Bitcoin bespreekt de drie meest belangrijke nieuwsitems van de week met oa. stijgende cryptokoersen en crypto in Latijns-Amerika. Ook bespreekt ze de koers van bitcoin: houdt BTC deze stijgende lijn vast?

Houdt BTC de stijgende lijn vast?

In deze video bespreek ik natuurlijk weer drie belangrijke nieuwsitems. De koersen van cryptocurrencies zijn sinds vrijdagmiddag flink stijgende en vooralsnog houden de meeste cryptovaluta de stijgende lijn vast. Opvallend is bijvoorbeeld dat de munt Dash flink is gestegen de afgelopen 24 uur, een cryptocurrency die in Latijns-Amerika aan terrein wint in landen als Venezuela, Colombia en Argentinië. Ze bespreekt ook de actuele stand van zaken van crypto in Latijns-Amerika. Ze sluit traditioneel af met de technische analyse van bitcoin. Eerder deze week zat BTC, ook opgemerkt door Altcoinbase, in een “falling wedge”. Daar is de koers vrijdagmiddag uitgeschoten naar boven. De grote vraag is of de drager van de cryptomarkt deze stijgende lijn vasthoudt. Bekijk daarvoor de video van Misss Bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Meer lezen?

Dendalion protocol maakt bitcoin anoniemer

Het Dandelion protocol is een anonimiteitsoplossing als netwerklaag. Het protocol is in 2017 voorgesteld om Bitcoin’s P2P netwerk privacy te verbeteren. Het oorspronkelijke voorstel is afgewezen omdat het fouten bevatten die juist kan leiden tot de-anonimisering. Uiteindelijk is in mei 2018 een verbeterde versie van het Dandelion Protocol voorgesteld, genaamd Dandelion++.

INTERVIEW met Sjors Provoost, Bitcoin core engineer

We spraken na afloop van het congres Tech Deep Dive met Sjors Provoost, een Bitcoin Core engineer. Hij is momenteel bijvoorbeeld bezig om bitcoin zoveel mogelijk te laten aansluiten met alle hardware wallets op de markt, een klus op zichzelf. Daarnaast bespreken we topics als Mimblewimble, Lightning netwerk en zijn werk als engineer.

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben feitelijkheid en correctheid hoog ik het vaandel!