Nieuwsberichten » Crypto adoptie – Samsung Galaxy S10 komt met app voor private keys

Crypto adoptie – Samsung Galaxy S10 komt met app voor private keys

De gloednieuwe Samsung Galaxy S10 komt met een opslagfunctie voor de private keys van cryptocurrencies. Met hun veiligheidslaag Samsung Knox moet je bitcoin en andere crypto veilig genoeg zijn tegen hackers. Dat meldt het techconcern uit Zuid-Korea in een persbericht.

Samsung S10 en app voor private keys

Met dit nieuwe model wil de techgigant vooral ook de cryptobelievers voor zich winnen. Het idee erachter is: zodra crypto op je smartphone staat, ga je ook eerder met crypto betalen. Natuurlijk roept de nieuwe functionaliteit ook direct vragen op. Hoe robuust is de beveiliging van Samsung Knox? Want waarom zou je de private keys op een mobiel apparaat met je meedragen? Leidt dit tot meer risico en waar moet je als gebruiker goed op letten? Hoe werkt Google Android samen met Samsung Know en hoe wordt er omgesprongen met je persoonlijke data en mogelijk ook je keys?

HTC Exodus en Finney

Cryptoliefhebbers hebben al diverse keuzes als het aankomt op zogenaamde blockchain smartphone. HTC was de eerste met de HTC Exodus en Sirin Labs is haar Finney telefoon fors aan het promoten. Zelfs Lionel Messi werd ingehuurd om het blockchain vlaggenschip aan de man te brengen. Zo is Finney binnenkort te koop bij Europese Amazon-winkels. Exodus kwam onlangs in het nieuws met Brave van Bat Attention Token als standaard browser.

Te bestellen

De nieuwe mobiel is vanaf begin maart bij diverse Nederlandse webshops te reserveren. Het is nog onduidelijk hoe lang de levertijd is.

Bron: Samsung

crypto kopen 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Cryptowallet in de pijplijn bij internetreus Kakao (50 miljoen klanten)

Wessel Simons

iPhone bezitters krijgen nu ook cryptowallet via Opera browser

Wessel Simons

Hacker stal 45.000 ethereum (ETH) door private keys simpel te raden

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder