Wabi
Nieuwsberichten » Tael (wabi) nu te koop bij Bitcoin Meester met een WIN actie!

Tael (wabi) nu te koop bij Bitcoin Meester met een WIN actie!

  bitcoin meester  

Winactie Bitladon!

Sinds vandaag is Wabi te koop bij Bitcoin Meester en om dit te promoten is er een mooie win actie bij gedaan! De 1e, 10e, 25e en 50e Bitladon klant die WABI koopt, ontvangt een exclusieve hoodie! Voor liefhebbers van een t-shirt is er ook een supermooi t-shirt.

Wabi Wabi

Wabi / Tael

Techrock heeft een gepatenteerde authenticatietechnologie ontwikkeld op basis van NFC / RFID-labels (in combinatie met unieke, dynamische codes) en Hyperledger-blockchain. Techrock-labels worden gebruikt om producten te verzegelen om de authenticiteit op zowel fysiek als digitaal niveau te verzekeren.

Meer weten over de Wabi lees dan de review.

 

Disclaimer: Deze winactie is onderdeel van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en Bitcoinmeester. Aan deze actie kunnen geen verdere rechten worden ontleend.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Hebben Nederlandse bitcoin brokers last van de Binance hack?

Wessel Simons

Bitcoin Meester gaat altcoin Nimiq noteren aan cryptobeurs

Redactie

Bitcoin Meester aanwezig op Crypto Conference in Berlijn

Redactie
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.