“Bitcoin moet door $4.040 heen”, Tron komt met “Snapchat-uitdager” B Live

Crypto update 11.15 uur - Bitcoin noteert een koers van $4.034 (+0,7%) op moment van schrijven. Aan de “bulls” de taak om door $4.040 heen te breken om “bullish” momentum te houden, aldus Stef den Tuinder van Altcoinbase. Uit de koker van BitTorrent, onderdeel van Tron, komt een nieuwe dienst: BitTorrent Live moet gaan concurreren met Snapchat.

Lees ook: Crypto 100 #5 Justin Sun van TRON (TRX) is 200% marketing

Bitcoin update: "Bulls moeten door $4.040 heenbreken"

Een paar feiten van bitcoin:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase oordeelt de koers als volgt:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Er is sprake van een bearish divergence (een terugval na een bullish trend, redactie) voor bitcoin op de éénuurs – en vieruursgrafiek. Gaan we naar $4.100 of blijven we steken met een forse terugval tot gevolg? De "bears" sliepen deze week. Worden ze wakker en nemen ze het heft weer in handen? Of gaan de “bulls” doorpushen naar $4.100 dollar. De grens bij $4.040 is een stevige horde. Zakken we onder de $3.980, dan zijn de "bears" weer in het voordeel.[/penci_blockquote]

Lees ook de analyse van onze columnist John van Meer: Bitcoin, einde uptrend of gezonde pullback?

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

BitTorrent komt met live streamingdienst B Live

Justin Sun heeft weer iets uit zijn hoge marketinghoed getoverd. BitTorrent, onderdeel van het blockchainbedrijf Tron, heeft een BitTorrent Live streaming service gelanceerd. Gebruikers kunnen live content maken en met elkaar delen, vergelijkbaar met een dienst als Snapchat.

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]“Imagine chatting with your favorite athlete, becoming immersed in a music festival, or meeting new friends to share your passions — all by simply firing up the BitTorrent Live app,” said Justin Sun, CEO of BitTorrent. “Our strong foundation of decentralized technology will allow us to fulfill our vision of a boundary-free internet while being at the forefront of a new content experience.”[/penci_blockquote]

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.