“Bitcoin moet door $4.040 heen”, Tron komt met “Snapchat-uitdager” B Live

Crypto update 11.15 uur – Bitcoin noteert een koers van $4.034 (+0,7%) op moment van schrijven. Aan de “bulls” de taak om door $4.040 heen te breken om “bullish” momentum te houden, aldus Stef den Tuinder van Altcoinbase. Uit de koker van BitTorrent, onderdeel van Tron, komt een nieuwe dienst: BitTorrent Live moet gaan concurreren met Snapchat.

Lees ook: Crypto 100 #5 Justin Sun van TRON (TRX) is 200% marketing 

Bitcoin update: “Bulls moeten door $4.040 heenbreken”

Een paar feiten van bitcoin:

  • Marktvolume 24 uur: $10,04 miljard
  • Maandscore: +5,4%
  • Kwartaalscore: +8,3%
  • Jaarscore: – 49%
  • Ten opzichte van all time high (ATH): – 80% ($20.089, 17 december 2017)
  • 5 jaars-score: +772%

Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase oordeelt de koers als volgt:

Er is sprake van een bearish divergence (een terugval na een bullish trend, redactie) voor bitcoin op de éénuurs – en vieruursgrafiek. Gaan we naar $4.100 of blijven we steken met een forse terugval tot gevolg? De “bears” sliepen deze week. Worden ze wakker en nemen ze het heft weer in handen? Of gaan de “bulls” doorpushen naar $4.100 dollar. De grens bij $4.040 is een stevige horde. Zakken we onder de $3.980, dan zijn de “bears” weer in het voordeel.

Lees ook de analyse van onze columnist John van Meer: Bitcoin, einde uptrend of gezonde pullback? 

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

BitTorrent komt met live streamingdienst B Live

Justin Sun heeft weer iets uit zijn hoge marketinghoed getoverd. BitTorrent, onderdeel van het blockchainbedrijf Tron, heeft een BitTorrent Live streaming service gelanceerd. Gebruikers kunnen live content maken en met elkaar delen, vergelijkbaar met een dienst als Snapchat.

“Imagine chatting with your favorite athlete, becoming immersed in a music festival, or meeting new friends to share your passions — all by simply firing up the BitTorrent Live app,” said Justin Sun, CEO of BitTorrent. “Our strong foundation of decentralized technology will allow us to fulfill our vision of a boundary-free internet while being at the forefront of a new content experience.”

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!