“Bitcoin heeft zwakke support bij $3.860”, XRP van Ripple in videogames?

Crypto update 21.30 uur – Bitcoin (BTC) is door het support van $3.930 gezakt en heeft nu bij $3.860 een nieuw support, maar deze is zwak. Aldus Stef den Tuinder van Altcoinbase, die een verdere daling zeer goed mogelijk acht. Hij zegt: “Het niveau 3.860 dollar is aangetikt, en daar heeft bitcoin een zwakke steun. “Bouncen” we terug naar boven, dan ligt bij 3.980 dollar weer veel weerstand om BTC naar beneden te pushen.”
Nieuws van de avond: XRP-munt van Ripple in videogames? Volgens de blockchain startup Forte is dat binnenkort het geval.

XRP in videogames?

Blockchain startup Forte is in gesprek met 40 ontwikkelaars om de cryptomunt XRP van Ripple in videogames te gaan integreren. Ripple en Forte hebben medio maart een partnership aangekondigd, waarbij Ripple een fonds van 100 miljoen dollar ter beschikking heeft gesteld.

Wakeford, medeoprichter en COO van Forte, zegt in gesprek te zijn met meer dan veertig ontwikkelaars na het bijwonen van het prestigieuze gaming event Game Developers Conference in San Francisco.

Bitcoin (BTC): “Drop incoming?”

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase doet de volgende analyse:

Bitcoin is uit de trendline gebroken naar beneden toe. Het blijft zeer onzeker wat de koers gaat doen. Momenteel hebben we de 3.860 dollar aangetikt. Hier bevindt zich een zwak support, waar we ook doorheen kunnen zakken. Als we terug naar boven “bouncen”, is er rond 3.980 weer behoorlijke weerstand voor bitcoin.

Het is afwachten welke richting we opgaan. De bearflag lijkt uitgespeeld. Als we de indicator RSI erbij nemen op de 4 uur, dan zit deze onder de 30. Een indicatie dat we “oversold” zijn.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!