Vitalik Buterin bitcoin koers update crypto ethereum transacties
Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin klimt gestaag, Vitalik: “Ether naar 100.000 transacties per seconde”

Bitcoin klimt gestaag, Vitalik: “Ether naar 100.000 transacties per seconde”

Crypto update 21.00 uur – Op deze woensdagavond staan de meeste cryptocurrencies voorzichtig in de plus. De koers van bitcoin klimt gestaag omhoog: op dit moment een koers van 4.006 dollar volgens marktindex OnchainFX van Messari. Iets conservatiever dan wat indexen zoals Coinmarketcap en Coincap aangeven. Analist Mike Bolderman van Altcoinbase: “We staan op een kruispunt. Er staan veel seinen op rood voor bitcoin, maar bij een uitbraak naar boven komt 4.200 en zelfs 4.400 dollar in zicht.”
Nieuws van de dag: Ethereum moet 100.000 TPS aankunnen, aldus oprichter Vitalik Buterin.

Vitalik Buterin: “Ethereum naar 100.000 TPS”

Het ethereum netwerk moet 100.000 transacties per seconde (TPS) aankunnen, vindt oprichter Vitalik Buterin van het meest gebruikte blockchainplatform van dit moment. Buterin deed zijn uitspraken in een interview met Bill Barhydt, ceo van Abra.

As far as the big problems, my top three at this point are probably scalability, privacy and usability. So scalability – the Ethereum blockchain right now can process 15 transactions per second. Really, we need 100,000.

Meer quotes bij de Daily Hodl >>

Lees meer: Vitalik Buterin bezit meer dan 50 miljoen dollar in ethereum, daarnaast is Maker (DAI token) favo

Bitcoin koers

Mike Bolderman, analist bij traderscollectief Altcoinbase licht de koers van bitcoin toe:

Bitcoin ervaart nog steeds veel weerstand bij 4.000 dollar. Op de wekelijkse grafiek is er sprake van een zogenaamde “bearish cross” en ligt er weerstand bij de macd. Er is sprake van een ascending triangle.

Onze verwachting is een dalende koers, ook al is er misschien sprake van een “bullish” patroon. Kleine kanttekening: dit beeld kan ook een kentering in de markt betekenen. Een breakout omhoog kan leiden tot een rally naar boven richting 4.400 dollar.

bitcoin btc koers prijs

Bitcoin koers afgelopen 24 uur, bron Coincap.io

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? Bij de altcoins doet Stellar met ruim 4% in de plus ook vandaag goede zaken. Altcoins die blijven doorstijgen zijn: Huobi Token, Ravencoin, Mainframe en Refereum.

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

crypto kopen 

 

 

Nieuwe Podcast aflevering: Bitcoin voorraad, koers en Ripple!

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Geloof in bitcoin en koers daalt | Onthulling Satoshi Nakamoto | Impact Bakkt op bitcoin prijs

Fomoflash

Twitter-dochter Square Crypto lijft prominente bitcoin developer in

Wessel Simons

Bitcoin (BTC) rond $10.775, Faketoshi Nakamoto onthult naam en foto

Arnold Hubach

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder