btc bitcoin koers prijs novogratz bullish

Bitcoin koers vlakt af, “permabull” Mike Novogratz is…”bullish”

Crypto update 11.45 uur – De koers van bitcoin is nagenoeg onveranderd op deze dinsdagochtend. Op moment van schrijven is de koers 3.965 dollar (+0,45%), volgens prijsindex OnchainFX van marktbureau Messari. Cryptomunt Stellar (XLM) blijft voorlopig stijgen en noteert een plus van 7,8% het afgelopen etmaal. Een opvallend daler is Enjin Coin met een dipje van 6%. In het nieuws: Mike Novogratz, oprichter van hedgefonds Galaxy Digital, voorziet betere tijden voor de cryptomarkt.

“Permabull” Mike Novogratz is…”bullish”

“CZ”, de baas van Binance, deed op Twitter een poll onder zijn ruim 300.000 volgers. Een van de reaguurders is Mike Novogratz, oprichter en ceo van Galaxy Digital. Een hedgefonds gevestigd in New York dat zowel direct in cryptobedrijven investeert als in de cryptovaluta zelf. Novogratz reageert op de onderstaande tweet van “CZ”. Meer hierover bij Ethereum World News >>

Bitcoin koers voorlopig vlak

Zoals gezegd gaat de koers van bitcoin (BTC) vooralsnog zijwaarts. Bitcoin lijkt gevangen door de “bears”, die vooral bij het niveau 4.000 dollar de cryptomunt willen “shorten”. Speculeren op een lagere koers.

btc bitcoin koers prijs

Bitcoin koers afgelopen 24 uur, bron Coincap.io

Stefan den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase zei gisteravond het volgende over bitcoin:

Bitcoin is wederom afgewezen net boven de 4.000 dollargrens. Een beeld zoals we dat de afgelopen weken al eerder gezien hebben.

Er is inmiddels nieuwe weerstand boven de huidige koers gevormd. Een sterke indicatie dat we op de dag naar beneden zijn.Ik tel bijna 40 miljoen shortorders tussen de niveaus 3.970 en 3.990 dollar. Tegen die enorme druk moeten de “bulls” opboksen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

bitcoin kopen

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!