Bitcoin koers zijwaarts, Europese DX.Exchange start met STO-verkoop

Crypto update 10.45 uur – Weinig beweging bij bitcoin (BTC). De huidige koers is 3.845 dollar volgens de marktindex OnchainFX van marktvorser Messari. Analist Stef den Tuinder van Altcoinbase spreekt van een “bearish” sentiment op de cryptomarkt. “Bears blijven bitcoin in hun greep houden. Wij verwachten een dalende trend met 3.720 dollar als eerste steunpunt voor bitcoin.”

Nieuws van de ochtend: DX.Exchange uit Estland, gebouwd op beurstechnologie van Nasdaq, start met het aanbieden van zogenaamde security tokens (STO’s), digitale effecten.

DX Exchange start met aanbod STO’s

DX.Exchange uit Estland start een aanbod in zogenaamde security tokens, digitale effecten. Geaccrediteerde investeerders uit Europese kunnen de digitale effecten kopen met euro, bitcoin, ethereum, Tether USD en XRP. In eerste instantie wordt hun native token, de IGWT-token, genoteerd. Dat verklaart medeoprichter Daniel Skowronski aan CoinDesk.

Bitcoin koers zijwaarts

De winnaar van de wekelijkse poll is Stellar (XLM). Het betalingssysteem Blockchain World Wire is namelijk gebouwd op Stellar-blockchaintechnologie.

Stefan den Tuinder heeft de koersen van Bitcoin, Ethereum én Stellar Lumens (XLM) geanalyseerd. Het algehele marktsentiment is op dit moment bearish, met Stellar als voorlopige uitzondering.

John van Meer over “bullish” patronen

Columnist John van Meer ziet juist “bullish patronen” in de koers van bitcoin, maar merkt gelijk op dat deze patronen “zich wel moeten bewijzen”. Hij wijst namelijk ook op het “bearish” sentiment in de markt.

bitcoin koers bullish

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

Prem gaat in zijn marktupdate op de volgende topics:

  • TRON groei van 200% in dApps transacties
  • Coinbase noteert Stellar XLM
  • BIS schrijft richtlijnen voor banken om cryptomarkt te betreden

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!