eos crypto update bitcoin BTC koers

Bitcoin loopt bij $4.000 tegen weerstand aan, EOS stijgt 11%

Crypto update 9.45 uur – Op deze woensdagochtend staan de meeste borden op groen. Bitcoin loopt bij 4.000 dollar tegen stevige weerstand aan. De huidige koers is 4.018 dollar (-1,6%) volgens marktindex Messari. Onder de altcoins stijgt EOS met 11% hard. Mogelijk is de A-rating van Weiss Ratings de oorzaak. Het ratingbureau beoordelde bitcoin, XRP en EOS als “uitstekend”. Ook Everex blijft met +20% flink doorstijgen.

Lees ook: Graffiti-artiest, die 0.26 BTC verborg in muurschildering, krijgt $4.000 dollar donatie

BTC: “Stevige weerstand bij 4.000 dollar”

Is er op deze lentedag sprake van een altseason light?  De meeste altcoins staan in de plus, terwijl bitcoin (BTC) tegen hevige weerstand aanloopt. Altcoinbase ziet veel weerstand in de grafieken en spreekt van een aanstaande daling dinsdagavond. Deze voorspelling lijkt op deze woensdagochtend uit te komen.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? Relatief onbekende munten zoals OAX en Enigma plussen respectievelijk 208% en 58%.

Interview Enigma

We spraken Enigma afgelopen zomer in Zug, Zwitserland tijdens een Techcrunch event. Leuk detail: rond minuut 2:20 komt Vitalik Buterin van de trappen lopen.

Bekijk de update van Prem!

Cryptonieuws

bitcoin kopen

 

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!