Bitcoin onder druk van bears, Stellar zegt vaarwel tegen ruimteschip

Crypto update 10.00 uur - Bitcoin (BTC) komt deze dinsdagochtend niet onder de druk van bears uit en noteert een koers van 3.854 dollar op moment van schrijven (OnchainFX marktindex). Het sentiment blijft bearish, ziet ook cryptotrader Stefan den Tuinder van Altcoinbase. Die zegt gisteravond: "Het handelsvolume keert zich tegen de bulls. De huidige weerstand bij 3.900/4.000 dollar is groter dan de support rond 3.550 dollar." Stellar (XLM) komt met nieuw logo en zegt vaarwel tegen het karakteristieke ruimteschip.

Handel op Binance hervat, Stellar met nieuw logo

Binance heeft de handel op haar cryptobeurs vanochtend om 9 uur Nederlandse tijd hervat. Het handelssysteem was toe aan een onderhoudsbeurt. Dat hield in dat het storten, opnemen en handelen in cryptocurrencies tussen 2 uur vannacht en vanochtend 9 uur Nederlandse tijd stillag. De koersen zijn niet of nauwelijks beïnvloed door het onderhoud. De Binance Coin noteert een plusje van 2,7%. stellar XLM

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Stellar (XLM) lanceert een nieuw logo en neemt afscheid van het ruimteschip. Het nieuwe logo wordt gekenmerkt door de 'S', maar heeft een hint naar de planeet Saturnus door de twee diagonale strepen. Ook is het nieuwe logo gemakkelijk als currency-teken te gebruiken.

Bitcoin onder druk van bears, Stellar zegt vaarwel tegen ruimteschip

"Bitcoin onder druk van bears"

Analist Stefan den Tuinder van Altcoinbase blijft bij zijn analyse gisteravond waarin hij zegt:

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Door het grote aantal shortorders ontstaan er zogenaamde sellwalls. Die zijn van dusdanige aard, dat de longposities, de bulls, daar dus niet doorheen kunnen breken. Even een rekensom: bulls riskeren circa 280 dollar voor 150 dollar winst. Dit terwijl bears 50 dollar riskeren voor een 280 dollar winst. Het volume keert zich tegen de bulls. Huidige weerstand is groter dan de support rond 3.550 dollar. Kortom, ik ben behoorlijk bearish!
[/penci_blockquote]

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? Weinig opvallende stijgers óf dalers in de top van de cryptomarkt. Cardano stijgt met 4,8%, terwijl beleggers hun winst pakken met Tezos (XTZ), die met 4,8% daalt. Ook Grin daalt met 7,8%. De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

In de update van Prem komen de volgende nieuwtjes aan bod:

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...