bitcoin koers crypto update binance coin bnb pinautomaten
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin steunt op 3.930 dollar”, Binance Coin te koop bij 150 pinautomaten

“Bitcoin steunt op 3.930 dollar”, Binance Coin te koop bij 150 pinautomaten

Crypto update 21.30 uur – Bitcoin levert deze zaterdagavond wat in. De huidige koers is 3.964 dollar (-0,6%) met een solide handelsvolume van 9,3 miljard dollar de afgelopen 24 uur. Wat ziet Stef den Tuinder van traderscollectief Altcoinbase in de grafieken? Hij zegt: “Bitcoin heeft momenteel een tijdelijk support net boven de 3.930 dollar (BitMEX, redactie). Houdt dat niet, dan daalt de koers richting 3.800 dollar.”

  bitcoin meester  

Binance Coin te koop 150 pinautomaten

Binance Coin (BNB), de cryptomunt van cryptobeurs Binance, sluit een deal met het Amerikaanse CoinFlip. Deze leverancier van crypto-ATM’s, gaat BNB in 150 pinautomaten in de VS aanbieden. Een leuk voorbeeld van iets meer crypto-adoptie. CoinFlip ondersteunt al de volgende cryptovaluta: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Tron, Komodo en Dash. Hoe werkt het? Je stopt cash in de automaat en je krijgt de tokens in je wallet gestort.

Bitcoin (BTC) koers

Stef den Tuinder, analist bij traderscollectief Altcoinbase zegt:

Bitcoin heeft momenteel een tijdelijk support net boven de 3.930 dollar (BitMEX, redactie). Zolang we die behouden kunnen we verder omhoog kijken. Maar breekt die support, dan wordt de “bearflag” afgemaakt en komt een niveau van 3.800 dollar in zicht.

En dit zegt Misss Bitcoin over de koers >>

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Meer cryptonieuws?

crypto kopen 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Dominante bitcoin (BTC) laat altcoins lijden, keert ether (ETH) het tij?

Wessel Simons

Bitcoin naar beneden tijdens livestream | Altcoin-seizoen aanstaande?

Fomoflash

Bitcoin Analyse: BTC schiet genadeloos door naar $13.317

Altcoinbase

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.