Misss Bitcoin – “Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

In deze video bespreekt Misss Bitcoin zoals gewoonlijk weer drie belangrijke nieuwsitems: “Whales” verplaatsen 100 miljoen euro aan bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), zo meldt de analiste. Ook besteedt ze aandacht aan de plannen van Twitter met het Lightning Network en Vitalik Buterin die 40 miljoen dollar uitcashte op het hoogtepunt van de markt eind 2017.

“Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

In deze video bespreek ik onder andere de Tweet van Jack Dorsey, CEO van Twitter. Deze tweet werd enorm goed ontvangen door de cryptocommunity en ik vertel je waarom. Daarnaast bespreken we de nieuwe update van Lightning Labs genaamd Loop. Ik leg je uit hoe het Lightning Network werkt en waarom deze update juist zo belangrijk is. Als laatste nieuwtje komt het bericht over de verkopen van Vitalik naar voren en bespreken we belangrijk nieuws over Whales.

Enorme koersuitbraak?

Whales zijn namelijk enorme bedragen in bitcoin en ether aan het verschuiven en ik vertel je wat dit kan betekenen. We sluiten de video af met de Technische Analyse en bekijken de grafiek. Die maakt zich op voor een enorme koersuitbraak.

Meer lezen?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

bitcoin kopen

 

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!