Misss Bitcoin – “Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

In deze video bespreekt Misss Bitcoin zoals gewoonlijk weer drie belangrijke nieuwsitems: "Whales" verplaatsen 100 miljoen euro aan bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), zo meldt de analiste. Ook besteedt ze aandacht aan de plannen van Twitter met het Lightning Network en Vitalik Buterin die 40 miljoen dollar uitcashte op het hoogtepunt van de markt eind 2017.

"Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum"

In deze video bespreek ik onder andere de Tweet van Jack Dorsey, CEO van Twitter. Deze tweet werd enorm goed ontvangen door de cryptocommunity en ik vertel je waarom. Daarnaast bespreken we de nieuwe update van Lightning Labs genaamd Loop. Ik leg je uit hoe het Lightning Network werkt en waarom deze update juist zo belangrijk is. Als laatste nieuwtje komt het bericht over de verkopen van Vitalik naar voren en bespreken we belangrijk nieuws over Whales.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Enorme koersuitbraak?

Whales zijn namelijk enorme bedragen in bitcoin en ether aan het verschuiven en ik vertel je wat dit kan betekenen. We sluiten de video af met de Technische Analyse en bekijken de grafiek. Die maakt zich op voor een enorme koersuitbraak.

Meer lezen?

[penci_related_posts dis_pview="no" dis_pdate="no" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="recent_posts" orderby="date"]

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...