Nieuwsberichten » Misss Bitcoin – “Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

Misss Bitcoin – “Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

In deze video bespreekt Misss Bitcoin zoals gewoonlijk weer drie belangrijke nieuwsitems: “Whales” verplaatsen 100 miljoen euro aan bitcoin (BTC) en ethereum (ETH), zo meldt de analiste. Ook besteedt ze aandacht aan de plannen van Twitter met het Lightning Network en Vitalik Buterin die 40 miljoen dollar uitcashte op het hoogtepunt van de markt eind 2017.

  bitcoin meester  

“Whales verschuiven €100 miljoen aan bitcoin en ethereum”

In deze video bespreek ik onder andere de Tweet van Jack Dorsey, CEO van Twitter. Deze tweet werd enorm goed ontvangen door de cryptocommunity en ik vertel je waarom. Daarnaast bespreken we de nieuwe update van Lightning Labs genaamd Loop. Ik leg je uit hoe het Lightning Network werkt en waarom deze update juist zo belangrijk is. Als laatste nieuwtje komt het bericht over de verkopen van Vitalik naar voren en bespreken we belangrijk nieuws over Whales.

Enorme koersuitbraak?

Whales zijn namelijk enorme bedragen in bitcoin en ether aan het verschuiven en ik vertel je wat dit kan betekenen. We sluiten de video af met de Technische Analyse en bekijken de grafiek. Die maakt zich op voor een enorme koersuitbraak.

Meer lezen?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

crypto kopen 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Lightning Mobile App is live. Vliegensvlug betalen met bitcoin (BTC)?

Robin Heester

Winklevoss-tweeling vindt Bitcoin prijs laag: ‘BTC is goedkoop tot het goud inhaalt’

Redactie

Bitcoin handelsplaats op de grens helpt Venezolaanse vluchtelingen

Marloes van der Scheer

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.