cardano ada koers ledger btc bitcoin update crypto
Data en Analyse » Technische analyse » Bitcoin stijgt door, Cardano (ADA) brengt met Shelley versie 1.5 uit

Bitcoin stijgt door, Cardano (ADA) brengt met Shelley versie 1.5 uit

Crypto update 9.45 uur – Op deze donderdagochtend staan de meeste borden op groen. Bitcoin (BTC) blijft doorstijgen, zij het voorzichtig. Volgens marktindex OnchainFX van Messari is op moment van schrijven de koers 4.028 dollar (+1%). Ook andere grotere cryptomunten uit de top 10 staan licht in de plus. Uitzondering is Stellar Lumens: beleggers lijken hun winst te pakken na de opmars afgelopen week. Nieuws van deze ochtend: Cardano (ADA) brengt met Shelley versie 1.5 van haar decentrale netwerk uit, volgens sommigen een blockchain 3.0.

Stijger van de dag: Ontology (ONT) met een plus van maar liefst 24%. Op moment van schrijven is hiervoor geen directe aanleiding of “milestone” in de roadmap terug te vinden.

Lees meer – Cryptobrains: Charles Hoskinson, mastermind achter Cardano (ADA) 

Cardano (ADA) update netwerk naar versie 1.5: Shelley

Cardano (ADA) brengt versie 1.5 van haar decentrale netwerk uit. Van Byron naar Shelley: het is een belangrijke stap in de transitie van een proof-of-work netwerk naar een proof-of-stake netwerk. Ingebakken in de update is een nieuw consensusprotocol “Ouroboros BFT”. Het moet de cryptomunt helpen tegen een 51 procentsaanval, een kwetsbare eigenschap van elke PoW-netwerk.

Meer bij onze collega’s van Decryptmedia >>

  bitcoin meester  

Bitcoin koers

Mike Bolderman, analist bij traderscollectief Altcoinbase lichtte gisteravond de koers van bitcoin toe:

Bitcoin ervaart nog steeds veel weerstand bij 4.000 dollar. Op de wekelijkse grafiek is er sprake van een zogenaamde “bearish cross” en ligt er weerstand bij de macd. Er is sprake van een ascending triangle.

Onze verwachting is een dalende koers, ook al is er misschien sprake van een “bullish” patroon. Kleine kanttekening: dit beeld kan ook een kentering in de markt betekenen. Een breakout omhoog kan leiden tot een rally naar boven richting 4.400 dollar.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Bekijk de update van Prem!

crypto kopen 

 

 

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Square Crypto trekt ‘bitcoin’ ontwikkelaars aan van Google en Libra

Wessel Simons

Bitcoin op de weg terug? Koers door psychologische $10.000-grens

Wessel Simons

COO Barrick Gold: ‘Goudindustrie kan veel leren van Bitcoin en de cryptosector’

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder