bittrex ieo initial exchange offering
Nieuwsberichten » Bittrex lanceert haar eerste Initial Exchange Offering: RAID’s XRD token

Bittrex lanceert haar eerste Initial Exchange Offering: RAID’s XRD token

Bittrex lanceert aanstaande vrijdag haar eerste Initial Exchange Offering, feitelijk een ICO via een exchange.  Het eerste project is RAID, een platform die gamers wil belonen voor het delen van hun ervaringen en speeldata. Bittrex, gereguleerd in Malta, volgt hiermee het voorbeeld van Binance.

Initial Exchange Offering

Een Initial Exchange Offering is een nieuwe trend. In plaats dat de tokens eerst via een eigen website verkocht worden, worden de tokens direct vanuit de cryptobeurs verkocht. De stap van een beursnotering wordt feitelijk overgeslagen. Beurzen spelen daar ook op in om meer nut te krijgen van hun eigen token. In het geval van Bittrex is er geen sprake van een eigen gateway token zoals bijvoorbeeld de Binance Coin. Beleggers kunnen hun bitcoin inruilen tegen RAID’s XRD token.

RAID’s XRD token

RAID omschrijft zichzelf als een gaming data blockchainproject. Er worden nieuwe technologieën ontwikkeld om gamers te belonen voor het delen van data. Feitelijk wil men een Brug slaan tussen gamer en game-ontwikkelaars om spellen te verbeteren of beter te vermarkten. Gamers krijgen dan betaald in de vorm van de XRD token. Die kan dan idealiter, bij voldoende liquiditeit, ingewisseld worden bij Bittrex tegen bitcoi n(BTC).

De tokensale start aanstaande vrijdag 15 maart met alle details van de verkoop en het project waarin geïnvesteerd kan worden.

Binance

Die andere cryptobeurs uit Malta, Binance, doet de laatste tijd van zich spreken met het aanbieden van ICO’s. Zowel de Bittorrent Token als Fetch AI verkochten in korte tijd uit en wisten respectievelijk 7 en 6 miljoen dollar op te halen. Aanstaande dinsdag 19 maart staat Celer Network op het programma. In tegenstelling tot Bittrex heeft Binance met de Binance Coin wel een eigen gatewaytoken. Die fungeert als ruilmiddel bij de ICO’s.

Bron: persbericht Bittrex

Disclaimer: wij benadrukken dat wij geen advies geven en dat deze informatie ter educatieve doeleinden heeft. Handel in cryptomunten geschiedt op eigen risico. Beleggen in cryptovaluta en ICO’s is zéér risicovol. Doe grondig onderzoek voordat u gaat beleggen in deze asset. 

crypto kopen 

 

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Barendregt van BitPay: ‘Bitcoin heeft veel voordelen tegenover traditioneel geld’

Robin Heester

Coinbase CEO: ‘Verder kijken dan handel in bitcoin en crypto’

Robin Heester

Beleggers nemen $83 miljoen aan bitcoin (BTC) op bij BitMEX

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder