CBOE noteert geen nieuwe bitcoin futures meer, Qtum +18% na deal met betaalapp

Crypto update 10.00 uur - In het nieuws vandaag: Optie - en derivatenbeurs CBOE noteert geen nieuwe bitcoinfutures meer; de altcoin Qtum stijgt +18% na in verband te worden gebracht met Samsung Pay en Apple Pay; de koers van bitcoin (BTC) is vooralsnog vlak. De huidige koers is volgens marktindex OnchainFX 3.853 dollar. Analist Stef den Tuinder van Altcoinbase: "Het marktsentiment is en blijft bearish op dit moment."

CBOE noteert geen nieuwe bitcoin futures

Optie - en derivatenbeurs CBOE noteert geen nieuwe bitcoinfutures meer, meldt de beurs uit Chicago in een officiële mededeling. Nieuwe bitcoin futures worden dus niet meer aangemaakt. Het laatste, lopende termijncontract loopt in juni af. De verklaring luidt als volgt:

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]CFE is not adding a Cboe Bitcoin (USD) (“XBT”) futures contract for trading in March 2019. CFE is assessing its approach with respect to how it plans to continue to offer digital asset derivatives for trading. While it considers its next steps, CFE does not currently intend to list additional XBT futures contracts for trading. Currently listed XBT futures contracts remain available for trading.[/penci_blockquote]

Qtum plust tot 24% na deal met betaalapp

Het Chinese blockchainproject Qtum wordt in verband gebracht met de giganten Apple en Samsung. Maar, net zoals zo vaak in de cryptowereld: het gaat om een indirecte samenwerking. Qtum zou namelijk een deal hebben met de Londense startup Zuex, een crypto betaalapp. Via deze crypto-to-fiatapp kan er dus betaald worden met Qtum en indirect dus ook via de mobiele betaalapps van Apple en Samsung.

CBOE noteert geen nieuwe bitcoin futures meer, Qtum +18% na deal met betaalapp

Bitcoin koers: bears controleren

CBOE noteert geen nieuwe bitcoin futures meer, Qtum +18% na deal met betaalapp

Stefan den Tuinder blijft bij zijn lezing gisteravond:
[penci_blockquote style="style-2" align="none" author=""]Vandaag een hele mooie vorm van manipulatie gezien van bitcoin. De zogenaamde "hunterwicks" om de stoplosses te triggeren, zijn zowel naar boven als naar beneden uitgespeeld. Er is voor miljoenen geliquideerd".

"Daarnaast zijn we niet door de 3.900 dollar grens gekomen en bevinden we ons weer exact waar we gisteren stonden. De algemene trend is nog steeds bearish[/penci_blockquote]

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws

Bekijk de update van Prem!

[penci_related_posts dis_pview="yes" dis_pdate="yes" title="" background="" border="" thumbright="no" number="4" style="grid" align="none" withids="" displayby="cat" orderby="rand"]

Door: Wessel Simons

Wessel is een doorgewinterde expert in de Nederlandse en internationale bitcoin- en cryptowereld, met meer dan acht jaar ervaring. Hij heeft een brede expertise opgebouwd in alle facetten van de cryptomarkt, met een bijzondere focus op industrienieuws en on-chainanalyse. Wessel heeft een grote passie voor muziek en sport, brengt graag een bezoek aan sportwedstrijden en concerten. Zijn hands-on mentaliteit en betrouwbaarheid maken hem niet alleen een expert in zijn vakgebied, maar ook een gewaardeerd lid van elke gemeenschap waar hij deel van uitmaakt.