belegger rendement 2019 bitcoin btc koers prijs crypto update
Data en Analyse » Technische analyse » “Bitcoin onder druk van bears, 3.950 dollar voorlopig support”

“Bitcoin onder druk van bears, 3.950 dollar voorlopig support”

Crypto update 9.00 uur – Bitcoin (BTC) staat onder druk van “bears”, beleggers die speculeren op een dalende koers van BTC. De koers op moment van schrijven is 3.960 dollar (-1,7%), aldus marktindex OnchainFX van Messari. De meeste altcoins leveren flink in. Opvallende dalers zijn Ontology en Huobi Token, tokens die de afgelopen dagen fors gestegen waren. Mike Bolderman, cryptotrader bij Altcoinbase licht toe: “Bitcoin wordt keer op keer afgewezen bij 4.000 dollar. Breekt het support bij 3.950 dollar, dan is een daling naar 3.550 dollar goed mogelijk.”

Nieuws van de dag: Bitmain zet 200.000 ASIC-miners in

Mining gigant Bitmain zet binnenkort 200.000 ASIC miners uit eigen voorraad in om naar cryptovaluta te minen. De fabrikant hoopt in de zomer vanwege meer regenval te profiteren van een lage energieprijs bij Chinese waterkrachtcentrales. Het is Bitmain winstgevender om naar cryptovaluta te minen dan om te proberen de mining-apparatuur te verkopen.

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL >>

  bitcoin meester  

Bitcoin (BTC) koers

De koers laat een dalende trend zien. Mike Bolderman, analist bij traderscollectief Altcoinbase zegt hier het volgende over:

Het is de “bulls” niet gelukt het cruciale weerstandslevel van 4.040 dollar met meer volume te doorbreken. De bulls zijn afgewezen en zijn opgevangen op het support level van 3.950 dollar. We kunnen twee kanten op. Wordt deze koersrange geconsolideerd, dan verwacht ik een “double top” op 4.200 dollar. Maar breekt het support level, dan behoort een daling richting 3.500 dollar zeker tot de mogelijkheden.”

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur?

Cryptonieuws lees je bij Bitcoin Magazine NL

Bekijk de update van Prem!

crypto kopen 

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Aandeel via blockchain uitgeven? Neufund krijgt goedkeuring in Liechtenstein

Arnold Hubach

Bitcoin update: Prijs rond $10.375, millennials vol aan de crypto, BTC versus dollar

Arnold Hubach

‘Oplichters gebruiken extensies voor stelen bitcoin’, aldus Casa-CEO

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder