Crypto update – Koers bitcoin zijwaarts, Binance Coin (BNB) +9%

Crypto update 10.30 uur – De koers van bitcoin (BTC) gaat zijwaarts, terwijl Binance Coin (BNB) uitschiet met een plus van 9%. De borden van de meeste cryptocurrencies laten een wisselend beeld zien. Nieuws van de dag is de kritieke bug in de Ledger hardwarewallet.

Nieuws van de Dag: bug in Ledger

Er is een kritieke bug gevonden in de Ledger hardware wallets waardoor gebruikers riskeren al hun Bitcoin te verliezen. De bug is inmiddels met de laatste 1.5.5 firmware update opgelost, maar velen hebben hun hardware wallet nog niet geüpdatet.

Meest opvallende stijger: Binance Coin (BNB)

De cryptomunt van cryptobeurs Binance is de meest opvallende stijger in de top 20, een plus van afgerond 8%. Er is geen directe aanleiding voor de toename. De cryptomunt wordt natuurlijk ingezet voor de aankoop van ICO’s zoals de Bittorrent Token (BTT) en deze week Fetch.ai (FET).

Bitcoin (BTC) koers

Tijdens de update van gisteravond liet analist Mike Bolderman van Altcoinbase weten dat bitcoin in een zogenaamde “ascending triangle” zit, een bullish patroon. Hij zegt er onder meer dit over:

Op dit moment vormt zich op een groter tijdframe een ascending triangle en bevinden wij ons precies in het midden van dit patroon. De koersrange ligt tussen de 3.450 en 4.200 dollar. Het is de komende uren, dagen afwachten of bitcoin de boven – of onderzijde van de trendlijn gaat aantikken.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

bitcoin kopen

Bekijk de nieuwsupdate van Prem!

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000.

 

Maak nu een gratis account aan!