Data en Analyse » Technische analyse » Crypto update – Koers bitcoin zijwaarts, Binance Coin (BNB) +9%

Crypto update – Koers bitcoin zijwaarts, Binance Coin (BNB) +9%

Crypto update 10.30 uur – De koers van bitcoin (BTC) gaat zijwaarts, terwijl Binance Coin (BNB) uitschiet met een plus van 9%. De borden van de meeste cryptocurrencies laten een wisselend beeld zien. Nieuws van de dag is de kritieke bug in de Ledger hardwarewallet.

Nieuws van de Dag: bug in Ledger

Er is een kritieke bug gevonden in de Ledger hardware wallets waardoor gebruikers riskeren al hun Bitcoin te verliezen. De bug is inmiddels met de laatste 1.5.5 firmware update opgelost, maar velen hebben hun hardware wallet nog niet geüpdatet.

Meest opvallende stijger: Binance Coin (BNB)

De cryptomunt van cryptobeurs Binance is de meest opvallende stijger in de top 20, een plus van afgerond 8%. Er is geen directe aanleiding voor de toename. De cryptomunt wordt natuurlijk ingezet voor de aankoop van ICO’s zoals de Bittorrent Token (BTT) en deze week Fetch.ai (FET).

Bitcoin (BTC) koers

Tijdens de update van gisteravond liet analist Mike Bolderman van Altcoinbase weten dat bitcoin in een zogenaamde “ascending triangle” zit, een bullish patroon. Hij zegt er onder meer dit over:

Op dit moment vormt zich op een groter tijdframe een ascending triangle en bevinden wij ons precies in het midden van dit patroon. De koersrange ligt tussen de 3.450 en 4.200 dollar. Het is de komende uren, dagen afwachten of bitcoin de boven – of onderzijde van de trendlijn gaat aantikken.

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

crypto kopen 

Bekijk de nieuwsupdate van Prem!

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) analyse: wordt dit weekend weerstand bij $11.100 gebroken?

John van Meer

Bitcoin (BTC) rond $10.600. Altcoins stijgen in Satoshi’s

Robin Heester

Bitcoin Magazine NL te gast bij Cryptotrader.nl: Bitcoin TA, Libra, BitMEX, China en Facebook

Redactie

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder