intel blockchain
Nieuwsberichten » Intel, Nielsen en BMW werken samen met Blockchain Accelerator Tribe

Intel, Nielsen en BMW werken samen met Blockchain Accelerator Tribe

BMW Group Asia, Intel en Nielsen zijn nu partners van blockchain-accelerator Tribe. Tribe word ondersteunt door de overheid van Singapore. Tribe Accelerator kondigde vrijdag het nieuws aan en zei dat de drie bedrijven hun kennis en vakkundigheid op hun terrein zullen delen met de startups van Tribe om te helpen bij het bouwen van een  “ecosysteem “klaar voor industrie 4.0.

BMW Group Asia zal bijvoorbeeld “masterclasses” aanbieden over hoe blockchain-oplossingen kunnen worden geïmplementeerd in een massasituatie.

“We hopen dat we elk van deze startups kunnen helpen bij het ontwikkelen van hun proof-of-concepts en de volgende fase van hun ontwikkeling kunnen bereiken”, aldus Carsten Sapia, vice-president Hoofd van de Asia Pacific regio, BMW Group Asia

Intel Corporation biedt bedrijven technisch mentorschap aan startups.

“Intel-technologieën zoals Intel Xeon Scalable-processors en Intel SGX kunnen de privacy, beveiliging en schaalbaarheid van blockchain-oplossingen helpen verbeteren.

.

Ondertussen zal Nielsen een “sandbox” aanbieden met als doel deelnemers een veilige, gecontroleerde omgeving te bieden om nieuwe technologieën te testen en de acceptatie van hun oplossingen te versnellen.

  bitcoin meester  

Tribe

Tribe Accelerator is afgelopen december gelanceerd als onderdeel van TRIVE Ventures. Samen met de ICON Foundation in Zuid-Korea en de Venture Hub van PwC Singapore. Enterprise Singapore, een overheidsinstantie die is opgericht om het startup-ecosysteem te ontwikkelen, ondersteunt de blockchain accelerator.

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Nederlands cryptofonds investeert in blockchain ‘optimizer’ BloXroute (+interview)

Wessel Simons

Facebook richt nieuw blockchainbedrijf op met focus op betalingen

Job Nijsen

Stellar (XLM) geeft update na stilvallen blockchain netwerk

Wessel Simons
Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.