btc koers

Analisten: “Koersstijging Bitcoin naar 4.000 dollar te verwachten”

Crypto update 19.00 uur – De koers van bitcoin (BTC) is vanmiddag licht gestegen en heeft op moment van schrijven een koers van 3.852 dollar. Analist Mike Bolderman van Altcoinbase zegt: “Na het vormen van deze bullflag is een koersstijging te verwachten richting de 4.000 dollar.” Ook de Nederlandse analist “Botje”, bekend van Tradingview zegt: “Als 3.850 dollar breekt, dan komt 4.000 dollar in beeld. Gaan we onder de 3.800 dollar, dan komen we in een gevaarlijke zone.”

Nieuws van de Dag: Celer Network ICO

Celer Network ontwikkelt een zogenaamde tweede laag bovenop een blockchain en fungeert daarmee als een “offchain” platform waarop transacties en smart contracts sneller en goedkoper kunnen plaatsvinden. Naar eigen zeggen gaat een micro-betaling op hun netwerk honderd keer sneller dan op het ethereum-netwerk. Dat moet overigens allemaal nog getest en bewezen worden.
Binance maakt bekend dat 19 maart de tokensale van Celer Network op het programma staat. De verkoop verloopt via de Binance Launchpad en start om dinsdag 19 maart 3 uur ’s middags Nederlandse tijd. Celer Network stelt maar liefst 597 miljoen CELR tokens beschikbaar. 1 CELR is gelijk aan 0,0067 dollar. De precieze prijs in Binance Coin (BNB) wordt op de dag zelf bekend gemaakt. Begin november spraken we met oprichter Mo Dong van Celer Network tijdens een gezamenlijke meetup met QuarkChain.

Bitcoin (BTC) koers

Bitcoin is vanmiddag om 2 uur ’s middags circa 100 dollar gestegen richting de 3.900 dollar. De koers ondervindt weerstand bij de 3.900 dollar. Wat zegt analist Mike Bolderman van Altcoinbase over de koers?

“Bitcoin heeft een kleine stijging doormaakt van 4% na het doorbreken van de “200 exponential moving average”op het vieruurs tijdsframe. Het supportlevel van 3.700 is goed verdedigd door de bulls. Na het vormen van deze bullflag is een koersstijging te verwachten richting de 4.000 dollar. De future gaps zijn dan gevuld, waarna wij rekening houden met een daling terug naar de 3.500 dollar.

btc koers

Vergeet niet te stemmen op onze wekelijkse Altcoin poll! Kies uit Maker, ICON, QuarkChain, Waves en Basic Attention Token

Wat zeggen andere analisten over bitcoin? Op Tradingview volgen we onder meer de calls van “Botje”, een Nederlandse belegger in onder meer crypto en forex. Hij tekende deze chart vanmiddag en zegt in zijn analyse:

Als we niet zakken onder de 3.800 dollar, dan is een koersdoel rond de 4.000 dollar goed mogelijk.  Dat zou nog steeds passen bij het beeld van een correctie van de dump van de afgelopen weken, wat betekent dat we weer naar beneden kunnen gaan. Maar voor nu ga ik ervan uit dat er meer bullish beweging is. Als 3.850 dollar breekt, dan komt 4.000 dollar in beeld. Gaan we onder de 3.800 dollar, dan leidt dit tot een gevaarlijke zone (Bart move)

Koersen top 10 cryptocurrencies

Wat hebben de koersen gedaan de afgelopen 24 uur? De koersen van de top 10 cryptocurrencies zijn als volgt:

Cryptonieuws

 

bitcoin kopen

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!