altcoinbase crypto poll
Poll » Poll #6 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Poll #6 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Altcoin Poll – We zijn alweer beland bij de 6e poll voor Altcoinbase en met deze keer zeer interessante keuzes! Maker (MKR) is een van de meest interessante, decentrale stablecoins van de Coinmarketcap. Basic Attention Token is de utility token rondom het ecosysteem van browser Brave en de makers van onder meer Mozilla Firefox. Quarkchain heeft 31 maart de lancering van hun mainnet en is een altcoin om in de gaten te houden. ICON was één van de meest populaire ICO’s van hypejaar 2017 en bouwt gestaag aan haar platform en partnerships. Tenslotte handelsplatform Waves rijgt de ene samenwerking na de andere aan elkaar.

Van welke crypto wil jij een technische analyse zien? Laat je stem horen!

Welke altcoin moet Altcoinbase behandelen?

Welke altcoin moet Altcoinbase deze week gaan behandelen?

 

Winnaar vorige poll: Zilliqa (ZIL)

De altcoin Zilliqa (ZIL) is de winnaar van onze wekelijkse poll! Stefan den Tuinder, cryptotrader bij Altcoinbase, de analyseert de koers van ZIL en komt tot de conclusie dat ZIL in een zogenaamde “falling wedge” (vallende wig) zit. Hij zegt: “Een falling wedge is een bullish patroon. Als we hier uitbreken zouden we wel eens goede stijging voor Zilliqa kunnen zien.”

Bekijk hier de analyse van ZIL en het profiel van dit veelbelovende blockchainproject >>

Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Bitcoin (BTC) onder $11.500. TRON, Monero, ICON en DigiByte stijgen flink

Robin Heester

Goedkeuring smart contracts op Waves blockchain, koers cryptomunt stijgt

Wessel Simons

Brave voegt 7 cryptomunten toe en je kunt BAT verdienen via Reddit en Vimeo

Marvin Kroon

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder