Poll #6 Welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen?

Altcoin Poll – We zijn alweer beland bij de 6e poll voor Altcoinbase en met deze keer zeer interessante keuzes! Maker (MKR) is een van de meest interessante, decentrale stablecoins van de Coinmarketcap. Basic Attention Token is de utility token rondom het ecosysteem van browser Brave en de makers van onder meer Mozilla Firefox. Quarkchain heeft 31 maart de lancering van hun mainnet en is een altcoin om in de gaten te houden. ICON was één van de meest populaire ICO’s van hypejaar 2017 en bouwt gestaag aan haar platform en partnerships. Tenslotte handelsplatform Waves rijgt de ene samenwerking na de andere aan elkaar.

Van welke crypto wil jij een technische analyse zien? Laat je stem horen!

Welke altcoin moet Altcoinbase behandelen?

Welke altcoin moet Altcoinbase deze week gaan behandelen?

 

Winnaar vorige poll: Zilliqa (ZIL)

De altcoin Zilliqa (ZIL) is de winnaar van onze wekelijkse poll! Stefan den Tuinder, cryptotrader bij Altcoinbase, de analyseert de koers van ZIL en komt tot de conclusie dat ZIL in een zogenaamde “falling wedge” (vallende wig) zit. Hij zegt: “Een falling wedge is een bullish patroon. Als we hier uitbreken zouden we wel eens goede stijging voor Zilliqa kunnen zien.”

Bekijk hier de analyse van ZIL en het profiel van dit veelbelovende blockchainproject >>

Altcoinbase

Altcoinbase bestaat uit Stef, Mike, Jaap en Eef en samen met de snel groeiende community, zijn zij HET all-round trading platform van Nederland. Altcoinbase levert nagenoeg alle facetten van cryptocurrency onder één dak. Of het nu gaat om (online en live) trading cursussen voor beginners en gevorderden, mining, crypto factchecken of hulp bij het opzetten van masternodes, alles kan en gebeurd bij Altcoinbase. Maar de core business is en blijft traden en dan met name van Bitcoins en Altcoins en leverage trading op Bitmex.

Facebook

Telegram

Youtube

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!