Litecoin (LTC) wordt officiële Crypto partner van Glory Kickbox

We zagen Litecoin al eerder shinen op het canvas van UFC en dat zullen we nu misschien vaker zien bij Glory kickboxing. Litecoin Foundation en kickboks divisie Glory hebben een partnership aangekondigd op de website van Litecoin Foundation. Het zal voornamelijk worden gebruikt voor het online merchandise-platform en evenementen. Denk ook aan meet-and-greets, backstage arena tours en premium zit plekken.

Litecoin

Vanaf nu wordt  Litecoin (LTC) geaccepteerd als betaalmethode op gloryshop.com. Bij Glory hebben we ook Nederlandse kickboxers zien vechten. Denk hierbij aan Lumberjack Peter Aerts en Remy Bonjasky, ook bekend als The Flying Gentleman. Maar natuurlijk ook onze grote kampioen Rico Verhoeven. Fans uit zowel de Verenigde Staten als Europese landen kunnen de cryptocurrency gebruiken.

GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.

Charlie Lee

GLORY CEO, Marshall Zelaznik, merkte de overeenkomsten op die hij ziet tussen de organisaties en Litecoin. “Een partnerschap met Litecoin, dat een van de snelste transactie snelheden  biedt, is volkomen logisch voor GLORY en onze fans terwijl we doorgaan met snelste vechtactie in de vechtsportwereld. Omdat beide bedrijven ook jong, dynamisch en consistent groeien, had GLORY geen passender cryptocurrency-partner kunnen vinden. ”

Glory

GLORY World Series heeft zes verschillende gewichtsklassen. Gevechten vinden zowel plaats als losse wedstrijden tussen twee vechters (bekend als ‘supergevechten’) en als onderdeel van toernooien.

De toernooien kunnen twee vormen aannemen: of het zijn World Championship Tournaments, met de wereldtitel van de divisie op het spel, of het zijn ‘Contender’-toernooien, waarbij de winnaar een plaats verdient in de volgende aankomende Wereld kampioen toernooien.

 

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!