litecoin glory
Nieuwsberichten » Litecoin (LTC) wordt officiële Crypto partner van Glory Kickbox

Litecoin (LTC) wordt officiële Crypto partner van Glory Kickbox

We zagen Litecoin al eerder shinen op het canvas van UFC en dat zullen we nu misschien vaker zien bij Glory kickboxing. Litecoin Foundation en kickboks divisie Glory hebben een partnership aangekondigd op de website van Litecoin Foundation. Het zal voornamelijk worden gebruikt voor het online merchandise-platform en evenementen. Denk ook aan meet-and-greets, backstage arena tours en premium zit plekken.

Litecoin

Vanaf nu wordt  Litecoin (LTC) geaccepteerd als betaalmethode op gloryshop.com. Bij Glory hebben we ook Nederlandse kickboxers zien vechten. Denk hierbij aan Lumberjack Peter Aerts en Remy Bonjasky, ook bekend als The Flying Gentleman. Maar natuurlijk ook onze grote kampioen Rico Verhoeven. Fans uit zowel de Verenigde Staten als Europese landen kunnen de cryptocurrency gebruiken.

GLORY has a growing worldwide fan base that consists in large part of a younger demographic who are early adopters of technology and conduct much of their lives online – from consuming content to purchasing products. As GLORY continues to grow, tapping into their global audience and educating them about Litecoin through real world use cases can be powerful.

Charlie Lee

GLORY CEO, Marshall Zelaznik, merkte de overeenkomsten op die hij ziet tussen de organisaties en Litecoin. “Een partnerschap met Litecoin, dat een van de snelste transactie snelheden  biedt, is volkomen logisch voor GLORY en onze fans terwijl we doorgaan met snelste vechtactie in de vechtsportwereld. Omdat beide bedrijven ook jong, dynamisch en consistent groeien, had GLORY geen passender cryptocurrency-partner kunnen vinden. ”

  bitcoin meester  

Glory

GLORY World Series heeft zes verschillende gewichtsklassen. Gevechten vinden zowel plaats als losse wedstrijden tussen twee vechters (bekend als ‘supergevechten’) en als onderdeel van toernooien.

De toernooien kunnen twee vormen aannemen: of het zijn World Championship Tournaments, met de wereldtitel van de divisie op het spel, of het zijn ‘Contender’-toernooien, waarbij de winnaar een plaats verdient in de volgende aankomende Wereld kampioen toernooien.

 

Nieuw Bitcoin Journaal over: Bitcoin, het Lightning Network en de maatregelen van De Nederlandse Bank

 

 

 

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op FacebookTwitter of Telegram.

Don't miss out!
Aanmelden Nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains

Invalid email address

Gerelateerde berichten

Carola van Guarda Wallet: ‘Crypto loans zijn heel groot op dit moment’

Arnold Hubach

Rapper Akon: ‘Vrijheid van bitcoin beter dan gedwongen fiat gebruiken’

Marvin Kroon

Dit is waarom China haast maakt met een eigen cryptomunt

Job Nijsen

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder