Misss Bitcoin – Bitcoinschade.nl, ECB, Venezuela, Mt Gox & Bitcoin

Bitcoin update – In deze video bespreekt Misss Bitcoin zoals gewoonlijk weer drie belangrijke nieuwsitems: het initiatief bitcoinschade.nl, geld bijdrukken door de Europese Centrale Bank en de voortdurende onrust in Venezuela.

Misss Bitcoin – Bitcoinschade.nl, ECB, Venezuela, Mt Gox & Bitcoin

We beginnen met het nieuws over bitcoinschade.nl, want dat vind ik maar een beetje raar. Volgens mij doen bitcoin-brokers in Nederland het namelijk onwijs goed als het gaat over informeren van klanten over de risico’s van bitcoin.

Koop gemakkelijk en snel Bitcoin bij Bitvavo. Ga aan de slag en betaal geen handelskosten voor je eerste aankoop tot €1.000 !

Lees meer: Bitcoinschade.nl wil cryptohandelaren aanklagen, juristen achten kans “nihil”

Tevens heb ik een interessant verhaal over een Tweet van de ECB. Zij vertelden namelijk op Twitter ongelimiteerd geld bij te kunnen drukken en hier viel de crypto-commnity behoorlijk over. Ik deel met jou mijn mening over dit gebeuren.

In de Filipijnen stuitte ik op schrijnende situaties, als het gaat om levensstandaarden en dit sluit ook direct aan op de onrust in Venezuela, waar ik jullie over update.

Als laatste nieuwtje bespreken we het nieuws over de oud-ceo van Mt Gox – de gehackte – cryptoexchange. Hij moet namelijk de gevangenis in, maar wordt niet berecht voor het stelen van bitcoins…

Lees meer: Ceo Mt. Gox schuldig bevonden aan manipulatie

We sluiten af met een technische Analyse van Bitcoin en ik plak er ook een Goud grafiek aan vast omdat hier veel vraag naar was. Enjoy!

Meer lezen?

[penci_related_posts dis_pview=”no” dis_pdate=”no” title=”” background=”” border=”” thumbright=”no” number=”4″ style=”grid” align=”none” withids=”” displayby=”recent_posts” orderby=”date”]

Meer cryptonieuws?

    Door: Redactie

    Het redactie account wordt gebruikt voor artikelen waar meerdere schrijvers, editors en journalisten aan werken. Met onze gezamenlijke kennis, kunde en opgeteld meer dan 50 jaar ervaring met schrijven en binnen de crypto wereld, kan je er zeker van zijn dat wij weten waarover we schrijven. We hebben...