OKEx voegt 5x hefboom toe, terwijl PrimeXBT de industrie leidt met 100x hefboom

Gesponsorde content – Naarmate cryptovalutaprijzen over de gehele markt consolideren en de huidige handelsrange zich verkrapt, wordt de margehandel steeds populairder bij beleggers die willen profiteren van de kleinere prijsschommelingen.

OKEx verhoogt de maximale hefboom van 3x naar 5x

Een recent voorbeeld van die groeiende trend is cryptocurrencybeurs OKEx, die een 5x hef-boomfunctie toevoegde als een van de opties op haar handelsplatform. De beurs gaf aan dat die verhoging in hefboomwerking een reactie was op de overweldigende vraag. Beleggers bleken bijzonder geïnteresseerd in het maximaliseren van de winst in een periode van afnemende vola-tiliteit.

Naarmate de marktvraag naar die margehandel groeit, en de belangstelling voor de cryptomarkt terugkeert, blijken er nieuwe spelers op te staan. En een van die spelers onderscheidt zich van de rest: PrimeXBT.

PrimeXBT street de industrie voorbij met 100x hefboomwerking op alle handel-sparen

PrimeXBT is een 4e generatie cryptovalutabeurs en tradingplatform voor zowel beginners als professionals. Vergeleken met OKEx biedt PrimeXBT twintig keer leverage, met 100x margin trading.

PrimeXBT biedt de hoogst mogelijke hefboomwerking op de cryptovalutamarkt en staat daarmee gelijk met de 100x hefboom van BitMEX. PrimeXBT streeft OKEx niet alleen voorbij met de hef-boom, maar ook doordat het die 100x leverage aanbiedt op alle crypto handelsparen. Bit-MEX blijft daarmee achter, door enkel marge aan te bieden op bitcoin. PrimeXBT handelsparen omvatten uiteraard Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ripple en EOS – oftewel de top van de crypto-valuta op de markt.

PrimeXBT: Revolutionaire functies die elders niet worden aangeboden

Naast die 100x hefboomwerking op alle handelsparen biedt PrimeXBT ook de volgende functies, functies die niet te vinden zijn op traditionele cryptobeurzen:

  • Een eindeloos aanpasbare gebruikersinterface, die traders in staat stelt om de ervaring te per-sonaliseren en direct in te spelen op hun unieke behoeften.
  •  Geavanceerde grafieken om de meest betrokken traders de benodigde voorsprong te geven op de markt.
  • Meerdere ordertypes, inclusief de mogelijkheid om stop losses in te stellen en take profit prices, zowel op het moment van het indienen van een order als nadat een order is geplaatst.
  • Infrastructuur en veiligheid op bank-niveau, wat er voor zorgt dat activa veilig aan kan worden gehouden en de handelservaring stabiel en betrouwbaar is.
  • Geaggregeerde liquiditeit door 12 verschillende leveranciers.
  • Geen KYC. Persoonlijke gegevens blijven privé.
  • Meerdere stortingsmogelijkheden, variërend van USD, EUR, BTC en zelfs andere cryptovaluta.
  • Een 4-level referral systeem dat handelaren nog meer beloont naarmate hun referral netwerk uitgebreider wordt.

PrimeXBT: Meer interessante functies te verwachten

Na het nieuws van OKEx, die het hefboomeffect met 5x verhoogde, onthulde een woordvoerder van PrimeXBT dat de beurs hard aan het werk is om extra functies voor te bereiden die de cryp-tovalutamarkt blijvend zullen transformeren.

Naar verluidt zijn de nieuwe functies beter dan welke ook aangeboden op de markt. Op het mo-ment is PrimeXBT nog bijzonder geheimzinnig over wat die nieuwe functies gaan inhouden, maar belooft dat er “zeer binnenkort” meer details worden aangekondigd.

Conclusie

Gezien de marktvraag naar geavanceerde functies, zoals de 100x hefboom op alle handelsparen, mag het geen verrassing heten dat de cryptoindustrie uitkijkt naar de opkomst van PrimeXBT. Zodra het woord zich verspreidt, dat deze nieuwkomer zijn reeds robuuste functie-set uitbreidt met bijzondere nieuwe functies, zullen traders en beleggers op het puntje van hun stoel zitten, uitkijkend naar die grote onthulling.

Lees meer over PrimeXBT

Disclaimer: dit betaalde artikel maakt onderdeel uit van een content partnership tussen Bitcoin Magazine NL en PrimeXBT. Bitcoin Magazine NL geeft geen enkel financieel advies. Bovenstaande informatie is enkel ter educatieve doeleinden. Beleggen en handel in cryptovaluta geschiedt op eigen risico.

Disclaimer: Bitcoin Magazine Benelux biedt geen beleggingsadvies. Onze berichten zijn enkel bedoeld voor informatieve doeleinden.

Mis niks meer!
Invalid email address

Snel, Gemakkelijk, Goedkoop

Maak een gratis account aan bij Bitvavo en betaal in de eerste week geen handelskosten voor jouw eerste €1.000 aan bitcoin.

 

Maak nu een gratis account aan!