crypto Rakuten cryptobeurs crypto alert bitcoin cryptocurrencies
Nieuwsberichten » Bitcoin » Rakuten, de ‘Japanse’ Amazon’, lanceert cryptobeurs Rakuten Wallet in april

Rakuten, de ‘Japanse’ Amazon’, lanceert cryptobeurs Rakuten Wallet in april

Crypto alert – Rakuten, de ‘Japanse’ Amazon’, lanceert in april een cryptobeurs met de naam Rakuten Wallet. De cryptobeurs heeft een handelslicentie ontvangen in thuisland Japan en komt organisatorisch onder Rakuten Payments te hangen. Everything’s Bitcoin, de beurs die vorig jaar voor 2,4 miljoen dollar werd ingelijfd, gaat op in Rakuten Wallet. De handelsnaam komt volledig te vervallen.

Lees ook – Crypto poll #8: welke altcoin moet Altcoinbase gaan behandelen? 

  bitcoin meester  

Rakuten lanceert cryptobeurs

Rakuten Wallet gaat in april met de cryptohandel starten. Het reguleren van de beurs nam meer tijd in beslag dan in eerste instantie verwacht. In april 2018 verzocht de Japanse financiële toezichthouder FSA om meer informatie van Everything’s Bitcoin. Die rompslomp was nog een nasleep van de geruchtmakende hack van de Japanse beurs Coincheck begin 2018. Uiteindelijk is Coincheck door de online broker Monex opgeslokt.

Lees meer: Zes beursgenoteerde bedrijven in Japan stappen in crypto

Yahoo Japan

Rakuten heeft de nodige concurrentie in haar thuisland. Op de Japanse markt is een consolidatieslag gaande. Deze week werd  bekend dat de Japanse cryptobeurs TaoTao voor 40% eigendom wordt van Yahoo Japan. De Japanse divisie van het techconcern had voor 19 miljoen dollar de aandelen verworven.

Bronnen: Rakuten / Cointelegraph

Bekijk de update van Prem!

Cryptonieuws

Meepraten over alles wat te maken heeft met bitcoin, altcoins en de markt daar omheen? Kom eens langs op Facebook, Twitter of Telegram.

Gratis Nieuwsbrief!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchainsGerelateerde berichten

Litecoin (LTC) komt met nieuwe betaalkaart op de proppen

Wessel Simons

Deze altcoins vallen buiten de boot na ‘harde’ knip Binance US

Marvin Kroon

Binance halveert commissie bij ‘decentrale’ cryptobeurs, koers BNB stijgt 6%

Wessel Simons

Wij gebruiken cookies om u een optimale gebruikers ervaring te kunnen bieden. U kunt deze cookies uitzetten via uw browser maar dit kan het functioneren van onze website negatief beïnvloeden. Accepteren Lees verder

Blijft GRATIS op de hoogte!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf altijd up-to-date in het wereldje van bitcoin, altcoins en blockchains.